28.9.12

ΣΟΚ - Βίασαν και δολοφόνησαν 29χρονη δημοσιογράφο

Σοκαρισμένη η κοινωνία της Μελβούρνης από τον βιασμό και τη φρικτή δολοφονία της 29χρονης Ιρλανδής δημοσιογράφου Τζιλ Μίαχ που εργαζόταν στο αυστραλιανό κρατικό ραδιοφώνου του ABC. Το πτώμα της άτυχης κοπέλας βρέθηκε σήμερα θαμμένο κοντά σε χωματόδρομο στο Γκίσμπορν, βορειοδυτικά της Μελβούρνης. Ο δράστης εντοπίστηκε από βίντεο κλειστού κυκλώματος καταστήματος της περιοχής και φαίνεται πως είναι ο 41χρονος 'Αντριαν Έρνεστ Μπάιλεϊ, από το Κόμπουργκ της Μελβούρνης, στον οποίο απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τον βιασμό και τον φόνο της 29χρονης.
Η Τζιλ Μίαχ είχε εξαφανιστεί από τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Το βράδυ της Παρασκευής είχε βγει να διασκεδάσει με συναδέλφους της από το ABC σε μπαρ της περιοχής, ωστόσο φεύγοντας από το μπαρ, αρνήθηκε σε συνάδελφό της να τη συνοδεύσει σπίτι και έφυγε με ταξί, αλλά φαίνεται ότι δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι.
Όταν ο άνδρας της άρχισε να ανησυχεί, άρχισε να την ψάχνει δίχως αποτέλεσμακαι ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία που χτένισε κυριολεκτικά ολόκληρη την περιοχή του Μπράνσγουϊκ.
Σύμφωνα με καταγγελίες, εκείνο το βράδυ και άλλες γυναίκες κατήγγειλαν ότι δέχθηκαν επίθεση από κάποιον άγνωστο, γεγονός που τις τρομοκράτησε.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου