29.9.12

38 χρονη πήγε να καταθέσει 18.600 πλαστά ευρώ σε τράπεζα !!!

Συνελήφθη 38χρονη ημεδαπή για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων στη Λαμία
Κατασχέθηκαν – 186 – χαρτονομίσματα των (100€) αμφιβόλου γνησιότητας
Συνελήφθη, χθες (28-09-2012) το μεσημέρι στην Λαμία Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, μία 38χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων.
Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, η 38χρονη μετέβη σε υποκατάστημα τράπεζας στη Λαμία, προκειμένου να πραγματοποιήσει κατάθεση χρηματικού ποσού, μέρος του οποίου, όπως προέκυψε από την αρμόδια υπάλληλο, ήταν αμφιβόλου γνησιότητας.
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, έσπευσαν στη τράπεζα, συνέλαβαν την 38χρονη και κατάσχεσαν (186) χαρτονομίσματα των εκατό (100€) ευρώ, καθώς και (79) λευκά χαρτιά, κομμένα σε σχήμα χαρτονομίσματος.
Τα κατασχεθέντα χαρτονομίσματα (18.600€), αμφιβόλου γνησιότητας, θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας.
Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ η συλληφθείσα οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου