3.9.12

Ποδοσφαιρικό Τουρνουά 5Χ5 - Δήμου Καλαμάτας


     Οργάνωση : Αθλητικός Φορέας Δήμου
                      : Επιτροπή Εθελοντισμού Δήμου Καλαμάτας
Η Επιτροπή Εθελοντισμού σε συνεργασία με το Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας, διοργανώνουν το 1ο ποδοσφαιρικό τουρνουά 5x5 του Δήμου Καλαμάτας με σκοπό την ψυχαγωγία των πολιτών του Δήμου μας, την καλλιέργεια του αθλητικού ιδεώδους &  ευ αγωνίζεσθαι ως τρόπο ζωής και στόχο το πρωτάθλημα αυτό να καθιερωθεί από πλευράς Δήμου κάθε χρόνο.
Το τουρνουά 5x5 απευθύνεται σε ενήλικες οι οποίοι θα προμηθευτούν τα ειδικά αθλητικά δελτία από το γραφείο της Επιτροπής Εθελοντισμού (κεντρικό Δημαρχείο 1ος όροφος), το γραφείο του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας (Δημοτικό στάδιο), που είναι οι διοργανωτές και από το δικτυακό τόπο http://www.ethelonteskalamatas.gr/ και το http://www.kalamata.gr/ όπου θα είναι αναρτημένα. Τα δελτία συμπληρωμένα θα κατατίθενται στα αντίστοιχα γραφεία του αναφέραμε έως και τις 14/9/2012.
Η κλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί μετά τον έλεγχο των δελτίων, στις 19/9/2012. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Κυριακή 23/9/2012 και θα διαρκέσουν περίπου 1 μήνα (ανάλογα με τη συμμετοχή αθλητών).
Οι αγώνες θα πραγματοποιούνται Δευτέρα, Τετάρτη και ίσως Σάββατο απογεύματα (ανάλογα με τη συμμετοχή αθλητών) στο καινούριο δημοτικό γήπεδο 5x5 του Δ. Δ. Αντικαλάμου και σε άλλα γήπεδα του Δήμου Καλαμάτας.
Οι συμμετοχή των αθλητών είναι δωρεάν. Οι αθλητές οφείλουν να προσέρχονται στο χώρο του αγώνα μισή ώρα πριν την έναρξη με κατάλληλα αθλητικά παπούτσια (όχι τάπες), αθλητικό σορτς μπλε σκούρο ή μαύρου χρώματος, φορώντας το αθλητικό μπλουζάκι που θα παραλάβουν δωρεάν από τους χορηγούς. Κάθε ομάδα θα δηλώσει διακριτικό όνομα και θα αποτελείται από 6-8 παίκτες.
Επισημαίνεται ότι κάθε ομάδα δεν μπορεί να έχει περισσότερους από 2 εν ενεργεία ποδοσφαιριστές.
Κάθε αγώνας θα αποτελείται από 2 ημίχρονα τον 25 λεπτών έκαστος (μεικτός χρόνος) με 10 λεπτά ημίχρονο. Κατά τη διάρκεια των αγώνων ισχύουν όλοι οι κανόνες της διαιτησίας και θεωρούμαι αυτονόητο εκ μέρους των αθλητών, το σεβασμό στο αθλητικό ιδεώδες και την ευγενή άμιλλα.
Οι αγώνες θα τελούν υπό τη διαιτησία μελών του Συνδέσμου Διαιτητών Μεσσηνίας, ενώ στους αγώνες θα παραβρίσκεται γιατρός. Σε όλους τους αγωνιστικούς χώρους θα υπάρχει νερό και χώρος αποδυτηρίων με τουαλέτα.
Παρατήρηση:
 Δεκτές γίνονται συμμετοχές γυναικείων ομάδων, με τους ίδιους όρους και την επιφύλαξη της διεξαγωγής γυναικείου πρωταθλήματος 5x5, εφόσον υπάρχουν 6 τουλάχιστον συμμετοχές.
Σημαντικό γεγονός που πρέπει να αναφερθεί και δείχνει την ευαισθησία και την μεγάλη διάθεση για κοινωνική προσφορά τους, αποτελεί η εθελοντική συμμετοχή των μελών του Συνδέσμου Διαιτητών Μεσσηνίας (Πρόεδρος Δ.Σ. Κος Κοσσάρης) και των μελών του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας (Πρόεδρος Δ.Σ. Κος Μιχαήλ).
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα της 27210-60707 (Επιτροπή Εθελοντισμού Δήμου Καλαμάτας) και 27210-20257 (Φορέας Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου