1.9.12

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με άλογο


Ένα απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Καβάλας, όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ξάνθης που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Αθήνας-Ξάνθης συνάντησε δύο άλογα...
Ο οδηγός αιφνιδιάστηκε από το θέαμα, κατάφερε να αποφύγει το ένα από τα δύο, συγκρούστηκε όμως με το δεύτερο, που πιθανότητα ήταν ήδη νεκρό.
Από τη σύγκρουση, το λεωφορείο κινδύνευσε με ανατροπή, αλλά ο οδηγός διατήρησε τον έλεγχο και το ακινητοποίησε έγκαιρα, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές.
Το δεύτερο άλογο που ακολουθούσε όμως, συγκρούστηκε με ΙΧ φορτηγό, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές και να τραυματιστεί ελαφρά ο οδηγός του. Ακολούθησε καραμπόλα καθώς τρία οχήματα που ακολουθούσαν προσέκρουσαν κατά σειρά στο -ήδη σταματημένο από τη σύγκρουση- φορτηγό.
Επιβάτες και οδηγοί βγήκαν από το λεωφορείο και τα ΙΧ σοκαρισμένοι. Παραμένει άγνωστο πως κατάφεραν τα δύο άλογα να βρεθούν μέσα στην Εγνατία Οδό, ενώ προανάκριση για τις συνθήκες του ατυχήματος ενεργεί η Τροχαία Καβάλας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου