4.9.12

ΝΕΤ- Άμα έχεις...Μπάρμπα στην Κορώνη !


H ΕΡΤ εξακολουθεί ακόμη και σε περίοδο κρίσης με χιλιάδες ανέργους δημοσιογράφους να αποτελεί «καταφύγιο» για τα «δικά μας παιδιά»!...
Σε δίωρο της ΝΔ (!) φαίνεται ότι θα εξελιχθεί η πρωινή ενημερωτική ζώνη της ΝΕΤ που θα ξεκινάει στις 10.00 και θα ολοκληρώνεται στις 12.00 με παρουσιαστές την θυγατέρα του πρώην βουλευτή του κόμματος, Ανθή Σαλαγκούδη και τον... δημοσιογράφο, Βασίλη Μπεσκένη.


Εκτός από την προκλητική τοποθέτηση της νεαρής δημοσιογράφου που πολιτεύτηκε ανεπιτυχώς με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη στις τελευταίες εκλογές και κατέχει θέση συμβούλου στο Δήμο της πόλης με την παράταξη της ΝΔ, τώρα «καταγγέλλεται» και ο συμπαρουσιαστής της ότι έτυχε – επίσης ευνοϊκής μεταχείρισης, και επιλέχθηκε λόγω των σχέσεών του με συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα.

Συγκεκριμένα στους διαδρόμους της ραδιομεγάρου ακούγεται έντονα ότι η θητεία του σε γραφεία τύπου πρώην υπουργών της ΝΔ (βλ. Φ. Πετραλιά) ήταν καθοριστική στο να αποκτήσει προβάδισμα έναντι άλλων συναδέλφων του που είχαν περισσότερο ανάγκη τη συγκεκριμένη θέση!

Με αυτά και με αυτά όμως, φαίνεται να επιβεβαιώνεται για πολλοστή φορά ότι η ΕΡΤ εξακολουθεί ακόμη και σε περίοδο κρίσης με χιλιάδες ανέργους δημοσιογράφους να αποτελεί «καταφύγιο» για τα «δικά μας παιδιά»!
enimerosi24.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου