15.9.12

ΚΑΙΡΟΣ - Ανοίγουν οι ουρανοί ! ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΤΩΡΑ

Βροχές και καταιγίδες με τοπικά έντονο χαρακτήρα στο Ιόνιο, στα ηπειρωτικά, στο Βόρειο Αιγαίο και στις Σποράδες, καθώς και πτώση της θερμοκρασίας στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, περιμένουμε το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012.
 Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων και πολύ τοπικών βροχών.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 25 στην Κεντρική και Δυτική Ελλάδα, από 18 έως 29 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις μέτριοι, αλλά σταδιακά θα στραφούν σε ισχυρούς μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις βορείων διευθύνσεων, ενώ το βράδυ θα παρουσιάσουν εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις εξασθενούντες από το απόγευμα σε μέτριους. Σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις δυτικοί άνεμοι θα πνέουν τις πρωινές ώρες στον Κορινθιακό.
Νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες κατά τόπους και κατά περιόδους, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 29 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι, στρεφόμενοι από το μεσημέρι σε ισχυρούς μέχρι σχεδόν θυελλώδεις ανατολικών διευθύνσεων, ενώ αργά το βράδυ θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε βόρειους.
Βροχές ή καταιγίδες κατά περιόδους, με πιθανότητα για έντονα φαινόμενα στα δυτικά κυρίως τμήματα του νομού, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι και μετά.
Την Κυριακή:
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και πιθανώς στο βόρειο Αιγαίο, βαθμιαία όμως ο καιρός θα παρουσιάσει ύφεση στις περισσότερες περιοχές εκτός από τα βορειοανατολικά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου