3.9.12

Έμαθε για την απιστία του συντρόφου της από την ... ηλεκτρική σκούπα |

Το τελευταίο πράγμα που περίμενε από την ηλεκτρική της σκούπα μια Βρετανίδα, ήταν ότι θα την βοηθούσε να ανακαλύψει ότι ο σύντροφός της την απατούσε, και μάλιστα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. 
 Όπως δήλωσε στην εφημερίδα Sun η 32χρονη Μελίσα Σμίτον, η ηλεκτρική σκούπα που είχε αγοράσει πρόσφατα παρουσίασε πρόβλημα κι έτσι την πήγε για επισκευή.
Ο τεχνικός την ενημέρωσε ότι η σκούπα δεν είχε κάποιο πρόβλημα, απλώς ένα σέξι εσώρουχο είχε μπλοκάρει την δίοδο του αέρα.
Αντί όμως να χαρεί, έπαθε το σοκ της ζωής της, όταν της έδειξε το εσώρουχο κι εκείνη συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν δικό της.
Με το κόκκινο εσώρουχο στο χέρι και τα νεύρα τσατάλια, επέστρεψε στο σπίτι της στο νότιο Λονδίνο, όπου ζει εδώ και ένα χρόνο με τον 34χρονο σύντροφό της, και του ζήτησε εξηγήσεις.
Στην αρχή εκείνος εκνευρίστηκε, δηλώνοντας ότι τον κατηγορεί ενώ είναι αθώος, όταν όμως είδε ότι δεν θα τη γλύτωνε εύκολα, παραδέχτηκε την ατασθαλία του.
 «Νόμιζα ότι ήταν ο άντρας των ονείρων μου και ότι θα ήμασταν μαζί για πάντα, αλλά τελικά αποδείχτηκε ένας ηλίθιος που δεν ξέρει καν να εξαφανίζει σωστά τα πειστήρια της απιστίας του», δήλωσε η 32χρονη στην εφημερίδα, προσθέτοντας ότι τον πέταξε έξω από το σπίτι με τις κλωτσιές.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου