2.9.12

Η χώρα βουλιάζει κι αυτοί ακόμη διορίζουν συγγενείς και φίλους

Και η...αδελφή Πλακιωτάκη στο Δημόσιο μέσω Όλγας...

Τελικά όπως δείχνουν τα πράγματα μόνο οι (στενοί) συγγενείς υπουργών, πρώην υπουργών και βουλευτών έχουν προσόντα και...περγαμηνές για να πάρουν μια θέση το Δημόσιο!
 Όπως αποκαλύφθηκε μετά από μέρες και η αδερφή του πρώην υπουργού και βουλευτή Λασιθίου της ΝΔ Γιάννη Πλακιωτάκη  είχε τα...προσόντα να διοριστεί ως μετακλητή υπάλληλος στο γραφείο της Όλγας Κεφαλογιάννη!
Προφανώς το ότι ο ίδιος είναι πολιτικό στέλεχος πρώτης γραμμής και 'κολλητός' φίλος της υπουργού Τουρισμού δεν έπαιξε κανένα ρόλο, δεν είχε σημασία.
Μόνο αξιοκρατικά ήταν τα κριτήρια- αυτή θα είναι η απάντηση προφανώς του υπουργείου Τουρισμού κι ας περιμένουν χιλιάδες Έλληνες χωρίς φως στην ανεργία.
Η κ.Πλακιωτάκη Μαρία του Ιωσήφ θυμίζουμε ότι είναι η μονάκριβη αδερφή του Γιάννη Πλακιωτάκη (και νύφη της ηθοποιού Κ.Παπουτσάκη αφού έχει παντρευτεί σε δεύτερο γάμο τον πατέρα της) ειναι κατηγορίας ΔΕ και διαβάζουμε στην σχετική απόφαση της υπουργού ότι από τις...6/7 είναι στο γραφείο -δηλαδή από τους πρώτους!- και τοποθετείται σε θέση μετακλητού υπαλλήλου.
Πάντως σε σχετικά δελτία τύπου του υπουργείου εμφανίζεται σε συσκέψεις ως σύμβουλος της υπουργού!cretalive.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου