15.9.12

Αποπλάνησε ανήλικους στο κρεβάτι του γιου της

H 34χρονη Kelly Baker δεν είναι το υπόδειγμα μητέρας. Τις πράξεις της δύσκολα μπορεί να τις φανταστεί ακόμα και σεναριογράφος ερωτικής ταινίας.
Η Kelly αφού κατανάλωσε τρία μπουκάλια κρασί αποφάσισε να εκπαιδεύσει σεξουαλικά δυο ανήλικα αγόρια τα οποία είχαν παρευρεθεί σε πάρτι της κόρης της στο σπίτι τους στο Tadworth της  Βρετανίας.
Όπως αναφέρει η Βρετανική Daily Mail η 34χρονη έκανε στοματικό έρωτα σε έναν 14χρονό και αφού ζεστάθηκε, σεξ με έναν 16χρονο.
Σύμφωνα με τις πιπεράτες αποκαλύψεις η σεξουαλική εκπαίδευση των νέων έγινε στο κρεβατάκι που κοιμόταν ο δίχρονος γιος της!
Πως όμως ξεκίνησαν όλα; Η μεγαλύτερη κόρη της κάλεσε περίπου δέκα φίλους της στο σπίτι για να κάνουν πάρτι.
Η μητέρα αντί να επιβλέπει τα παιδιά, μέθυσε με αποτέλεσμα να αρχίσει ερωτικές περιπτύξεις σε διάφορα δωμάτια του σπιτιού, όπως την κουζίνα και το μπάνιο.
Στο τέλος κατέληξαν στο δωμάτιο της, ενώ τα υπόλοιπα παιδιά του πάρτι φώναζαν και κορόιδευαν.
Ήταν τότε που στην… παρέα αποφάσισε να μπει και ένας 14χρονος και έτσι η μητέρα βρέθηκε στο κρεβάτι με τους δύο ανήλικους.
Το πιο σοκαριστικό από όλα είναι ότι ήταν τόσο πολύ απορροφημένη από το σεξ με τους νεαρούς  που  δεν άκουγε τις φωνές της 9χρονη κόρης  της που περιφερόταν  κλαίγοντας και ψάχνοντας τη μαμά της.
Όλα έγιναν γνωστά όταν, αφού ξεμέθυσε, είδε ότι οι φίλοι των "εραστών" της, της είχαν καταστρέψει το σπίτι, της είχαν κλέψει χρήματα και κινητό και είχαν φάει και τα πασχαλινά αυγά των παιδιών της.
Αναγκάστηκε τότε να καλέσει την αστυνομία, να καταγγείλει την κλοπή, αλλά και να ισχυριστεί ότι τα αγόρια τη βίασαν.
Ωστόσο  οι αστυνομικοί έψαξαν και όπως αποκαλύφθηκε η αλήθεια ήταν διαφορετική.news247.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου