8.9.12

Συνέλαβαν τον βιαστή της Ελληνογερμανίδας

Πέρασαν πάνω από δυο εβδομάδες ώσπου να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο 34χρονος Αλβανός που κατηγορείται για τον βιασμό μίας 20χρονης κοπέλας ελληνικής καταγωγής από την Γερμανία, τα ξημερώματα της 21ης Αυγούστου στην παραλία στο Μονολίθι της Πρέβεζας!
Ο δράστης, η ταυτότητα του οποίου ήταν εξ αρχής γνωστή μια και κατοικούσε σε χωριό της περιοχής, είχε εξαφανιστεί και κρυβόταν για να αποφύγει τη σύλληψη. Όμως, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον εντόπισαν στο Κανάλι της Πρέβεζας και τον συνέλαβαν βάσει εντάλματος σύλληψης που είχε εκδώσει ο ανακριτής Πλημμελειοδικών μετά την πιστοποίηση του βιασμού από την ιατροδικαστική εξέταση.
Η νεαρή γυναίκα που παραθέριζε στην Πρέβεζα είχε καταγγείλει στην Αστυνομία ότι γνωρίστηκε με τον μετέπειτα βιαστή της σε ένα παραλιακό νυχτερινό club και διασκέδαζαν με την ίδια παρέα. Τα ξημερώματα, όταν εκείνη αποφάσισε να φύγει, ο αλλοδαπός προσφέρθηκε να την πάει στο σπίτι της και εκείνη δέχθηκε. Όμως, αντί για το σπίτι της την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία όπου την εξανάγκασε σε σεξουαλική επαφή χωρίς τη θέλησή της.protothema

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου