4.9.12

Παπαδιά και εραστής ομολόγησαν το φόνο του ιερέα!


Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με τη δολοφονία ιερέα στη Ζαχάρω Ηλείας χθες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.gr, πίσω από το φονικό βρίσκονται η σύζυγος του ιερέα και ο εραστής της και μάλιστα ομολόγησαν την πράξη τους τα ξημερώματα.

Μάλιστα, νωρίς το πρωί μεταφέρθηκαν για αναπαράσταση στον τόπο του εγκλήματος οπου έδειξαν στους αστυνομικούς πώς έγινε ο φόνος.

Δράστης φέρεται να είναι ο εραστής που διατηρούσε δεσμό με την σύζυγο του ιερέα και οι δυό τους να είχαν προσχεδιάσει το φονικό έτσι ώστε να τον βγάλουν από τη μέση.

Από την αρχή ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε εν ψυχρώ ο 52χρονος ιερέας και πατέρας τριών μικρών παιδιών στον δρόμο προς την Ζαχάρω, έδειχνε ότι δεν επρόκειτο για φόνο με σκοπό τη ληστεία.

Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα διαπίστωσε από την επιτόπια αυτοψία ότι ο δράστης ή οι δράστες πυροβόλησαν τον ιερωμένο σε καίρια σημεία, στον θώρακα, το κεφάλι και τον τράχηλο!

Ο άτυχος οικογενειάρχης τα παιδιά του οποίου πηγαίνουν σχολείο στην Γραβιά, ιερουργούσε στο χωριό Πυρά Ηρακλέους στην Φωκίδα στους πρόποδες της Οίτης, όπου διατηρούσε και οικογενειακή ταβέρνα.
Παράλληλα, εξυπηρετούσε και γειτονικά χωριά όπως το Μαυρολιθάρι στα οποία επίσης λειτουργούσε μια και δεν διέθεταν εφημέριους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου