3.9.12

Συνάντηση Αλευρά - Απόδημων Ελλήνων !

O Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Παναγιώτης Αλευράς συνάντησε στο γραφείο του , τον ΄΄ Πρόεδρο του Συλλόγου Πυλίας Νότιας Αυστραλίας ΝΑΒΑΡΙΝΟ΄΄ κ. Παρασκευά Σωτηρόπουλο και αντάλλαξαν απόψεις για την στενότερη συνεργασία με τον απόδημο ελληνισμό , τόσο όσον αφορά την διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς , όσο και στην προβολή των τοπικών μας προϊόντων .
 Ο κ. Σωτηρόπουλος ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον κ. Αλευρά εκ μέρους της ΄΄ Ελληνικής Ορθοδόξου Κοινότητας Ν. Αυστραλίας ΄΄ για την προσφορά σχολικών βιβλίων όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου στη βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού τους Κέντρου στην Αδελαϊδα της Αυστραλίας, τα οποία διατέθηκαν από την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας , σε συνεργασία με τους Προϊσταμένους Α/βάθμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης.
 Με την προσφορά αυτή η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας επιθυμεί να συνδράμει κατά το δυνατόν στην παροχή ελληνικής παιδείας στους αποδήμους, καθώς είναι σημαντικός ο αριθμός ελληνοπαίδων δεύτερης και τρίτης γενιάς που εκπαιδεύονται στην εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου