5.9.12

Τον έβαλε σε ...μπελάδες το Ελικόπτερο !


Μια απρογραμμάτιστη, αλλά άκρως πετυχημένη άσκηση ετοιμότητας, έφερε εις πέρας, σήμερα το πρωί, η Αστυνομία Ιωαννίνων.

   Περίοικοι τηλεφώνησαν το πρωί στην Άμεση Δράση για να ενημερώσουν ότι ένα ελικόπτερο προσγειώθηκε σε χωράφι κοντά στον περιφερειακό δρόμο κι από αυτό κατέβηκε ένας άνδρας πού απομακρύνθηκε τρέχοντας, κρατώντας ένα πορτοκαλί σακίδιο. Σε ελάχιστα λεπτά, το ελικόπτερο περικυκλώθηκε από περιπολικά κι ένοπλους αστυνομικούς, που το πρώτο που σκέφθηκαν είναι ότι γίνεται διακίνηση ναρκωτικών από την Αλβανία.

   Το ελικόπτερο ακινητοποιήθηκε, ο άνδρας που αποβιβάστηκε απ' αυτό συνελήφθη, αλλά στη συνέχεια αποδείχτηκε ότι δεν υπήρχε καμιά παρανομία, καθώς το ελικόπτερο ανήκει σε μεγάλη τεχνική εταιρεία της Αθήνας και το άτομο που αποβιβάστηκε ήταν στέλεχός της που ήλθε στα Γιάννινα για επαγγελματικούς λόγους!

   Η προσγείωση του ελικοπτέρου δεν έγινε στο αεροδρόμιο, γιατί εκείνη την ώρα ήταν κλειστό, αλλά είχε κατατεθεί κανονικά σχέδιο πτήσης στις αρμόδιες αρχές.
   Αφού λύθηκε η παρεξήγηση και δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις, το ελικόπτερο απογειώθηκε κανονικά επιστρέφοντας στην Αθήνα, ενώ το στέλεχος της εταιρείας με το σακίδιό του, που περιείχε προσωπικά αντικείμενα, πήγε στη δουλειά του.
   Όσο για τους αστυνομικούς, αυτοί απέσπασαν τα συγχαρητήρια των προϊσταμένων τους για την άμεση και αποτελεσματική κινητοποίησή τους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου