14.9.12

Έπιασαν σέξι στάρλετ να κάνει πίπα με μαριχουάνα σε βρώμικη BMW-Φωτο











Η Αμάντα Μπάινς, «ομόσταυλη» της Λίντσεϊ Λόχαν από την εποχή που και οι δυο μεσουρανούσαν ως σταρ της Disney, συνεχίζει την ραγδαία καθοδική πορεία της. 
Οι εικόνες που την δείχνουν να καπνίζει μαριχουάνα και να καταβροχθίζει τάκος είναι απλά ένα ακόμη βήμα προς τον πάτο.
Η τελευταία φορά που η Αμάντα Μπαίνς απασχόλησε με θετικό τρόπο τα μίντια ήταν το 2010, όταν συμπρωταγωνιστούσε με την Έμμα Στόουν στο Easy A.
Από τότε και μετά το πάλαι ποτέ καλό και γλυκό κορίτσι (που σόκαρε τους φαν της όταν φωτογραφήθηκε ελαφρώς σέξι για το Maxim) μοιάζει να έχει μπλέξει για τα καλά.

Λίγους μήνες μετά την συλληψή της επειδή έπεσε πάνω σε ένα περιπολικό ενώ οδηγούσε μεθυσμένη, βρέθηκε να καπνίζει μαριχουάνα με πίπα σε ένα πάρκινγκ στο Σαν Φερνάντο.
Συγκεκριμένα ο παπαράτσι, ο οποίος την πήρε από πίσω όλη την ημέρα, την έβγαλε φωτογραφία να καπνίζει την πίπα, να γελάει μόνη της (αφού κάπνισε την πίπα).
Και στην συνέχεια να σταματάει σε ένα fast food και να καταβροχθίζει τάκος για να «θεραπεύσει» την λιγούρα της.
Αν και η πιο σοκαριστική εικόνα από όλες είναι εκείνη του εσωτερικού του αυτοκινήτου της Αμάντα.
Από το τασάκι στο οποίο διακρίνονται υπολλείματα κάναβης.
Εως την θέση του συνοδηγού που είναι γεμάτη σακούλες, συσκευασίες από φαστ φουντ και μισοάδειες σόδες.
Ενώ προσεχώς αναμένεται και η σύλληψη της Αμάντα, εξαιτίας των φωτογραφιών που την δείχνουν πίσω από το τιμόνι, αφού της έχουν πάρει εδώ και καιρό το δίπλωμα.
Σύμφωνα με τους φίλους της «Η Αμάντα αρνείται να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης ή να δει ψυχιάτρο. Και έχει σταματήσει να ακούει τόσο τον πατέρα της, όσο και τον ατζέντη της. Είναι ένα μικρό, χαμένο κορίτσι».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου