1.9.12

Costa Navarino ...Σήμερα γάμος γίνεται !!!


 Σε μια λαμπερή τελετή και παρουσία υψηλών προσκεκλημένων, ο έλληνας web developer Δημήτρης Γκινοσάτης και η Εντά Πολάτ, κόρη του βαθύπλουτου, τούρκου επιχειρηματία Αντνάν Πολάτ αναμένεται σήμερα το βράδυ να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας έναν μεγάλο έρωτα, που όπως αποδεικνύεται δεν έχει... σύνορα.

Η Πύλος και το ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino, όπου θα τελεστεί ο γάμος, έχουν «πλημμυρίσει» τις τελευταίες ημέρες από επιχειρηματίες και μεγιστάνες από το εγχώριο και το διεθνές jet set. Οι προετοιμασίες για τον γάμο της χρονιάς, όπως έχει χαρακτηριστεί απο πολλούς, έχουν ολοκληρωθεί ενώ δρακόντεια αναμένεται να είναι τα μέτρα ασφαλείας.

Από την αρχή της εβδομάδας, το αεροδρόμιο της Καλαμάτας είχε προετοιμαστεί για να υποδεχθεί τα θηριώδη lear jet ενώ στη μαρίνα της μεσσηνιακής πρωτεύουσας έχουν αγκυροβολήσει δεκάδες πολυτελείς θαλαμηγοί.

Η γνωριμία του ζευγαριού, που είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έγινε από κοινούς φίλους, όταν ήταν και οι δύο φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Brown των ΗΠΑ και δεν άργησε να εξελιχθεί σε έναν μεγάλο έρωτα. Η Εντά είναι κόρη του επιχειρηματία Αντνάν Πολάτ, ενός από τους πιο ισχυρούς επιχειρηματίες της Τουρκίας, ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει και πρόεδρος της Γαλατασαράι.

Ο 59χρονος Πολάτ, εκτός από την οικογενειακή κατασκευαστική επιχείρηση την οποία διοικεί ο ίδιος, διατηρεί αιολικά πάρκα, ξενοδοχεία, αλλά και μια σειρά από διάφορες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

Ο 32χρονος web developer Δημήτρης Γκινοσάτης προέρχεται, επίσης, από εύπορη οικογένεια, η οποία έχει στην κατοχή της εταιρεία παραγωγής πλαστικών, στην οποία εργάζεται και ο ίδιος.

Το ζευγάρι, που σε κάθε του εμφάνιση στην Κωνσταντινούπολη τραβά πάνω του όλα τα φλας των φωτογράφων, μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ενώ συχνά ταξιδεύουν στο εξωτερικό για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους.

Το λαμπερό ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της Εκκλησία σήμερα το απόγευμα στις 7 ενώ για την Κυριακή έχει προγραμματιστεί πάρτυ στην παραλία του ξενοδοχείου με άφθονα κοκτέιλ και σαμπάνια.

Εκτός από τους έλληνες και ξένους επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο, οι μελλόνυμφοι έχουν προσκαλέσει και πολλούς συμφοιτητές από το Πανεπιστήμιο Brown.
Ανάμεσα στους Ελληνες προσκεκλημένους ξεχωρίζουν τα ονόματα των οικογενειών Κόκκαλη, Λαλαούνη, Στράτου, Πενθερουδάκη, Μαρτίνου και Τσαβλίρη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου