4.9.12

Costa Navarino -Η κόρη του τούρκου μεγιστάνα και ο έλληνας επιχειρηματίας


Tο μπορντό μακρύ φόρεμα με τα χρυσά, εκτυφωτικά κεντήματα και την υπογραφή του διάσημου Τούρκου σχεδιαστή Hussein Chalayan, δημιουργούσε εκτυφλωτική αντίθεση με τα τεράστια λευκά πανό.
Η Εσθήρ μάζεψε με τις άκρες των δαχτύων της το πολύτιμο ύφασμα.
 Κούνησε την χρυσή της βεντάλια η οποία είχε ακριβώς την ίδια απόχρωση με τα πέδιλα της Charlotte Olympia.
Εκείνη ακριβώς τη στιγμή η νεαρή νύφη Εντά έφθανε στο χώρο της τελετής. Περπατούσε με αργά βήματα στον καταπράσινο, επιβλητικό κήπο του «Costa Navarino», λίγο έξω από την Πύλο.
Το ζεύγος των νεονύμφων Δημήτρη Γκινοσάτη-Εντά Πολάτ
Το νυφικό της κατάλευκο, στράπλες, εντυπωσιακό με ένα τεράστιο παραμυθένιο φουρώ. «Μοιάζει με πρωταγωνίστρια των περιβόητων τουρκικών σειρών» ψιθύρισε στο αυτί μου η στενή μου φίλη. «Όμορφη, ξεχωριστή και συνάμα αθώα» άφησε ένα μικρό δάκρυ να κυλήσει ανάμεσα στις ψεύτικες βλεφαρίδες της shu uemura. Δίπλα της ο Δημήτρης, ψηλός, γοητευτικός, με ένα ανοιχτόχρωμο κοστούμι περίμενε γεμάτος ανυπομονησία να φθάσει η μελαχρινή, μακρυμαλλούσα bride στο πλευρό του.
Ο πολυσυζητημένος ελληνοτουρκικός γάμος πραγματοποιήθηκε τελικά προχθές (Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου) στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα το οποίο πρόλαβε να εγκαινιάσει πριν δύο χρόνια ο αείμνηστος εφοπλιστής Βασίλης Κωνσταντακόπουλος.
Η τελετή
Η κόρη του πολύ γνωστού διεθνώς Τούρκου μεγαλοεπιχειρηματία Αντνάν Πολάτ, παντρεύτηκε τον νεαρό Έλληνα Δημήτρη Γκινοσάτη. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στους μεγάλους κήπους του πολυτελούς ξενοδοχείου μέσα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο με λευκές τέντες και πανό. Ένα μικρό κινηματογραφικό σκηνικό με φόντο το ειδυλλιακό ελληνικό τοπίο.
Τελετάρχης όπως σας πληροφόρησα χθες μέσα από την έντυπη έκδοση της «Σίβυλλας» ο δήμαρχος Καρπενησίου και στενός φίλος του γαμπρού Κώστας Μπακογιάννης. Η μητέρα του, τέως Υπουργός κ.Ντόρα Μπακογιάννη, διατηρεί ως γνωστό φιλικές σχέσεις με ισχυρούς Τούρκους επιχειρηματίες. Ανάμεσά τους οι οικογένειες Κοτς και Πολάτ. Κουμπάρος ο επίσης στενός φίλος του κ.Γκινοσάτη, ο ωραίος Δημήτρης Μπαλτογιάννης ο οποίος μετά από εξαιρετικές σπουδές σε πανεπιστήμια του εξωτερικού εργάζεται ως γυναικολόγος στην Φρανκφούρτη.

Ο Τούρκος μεγιστάνας Αντνάν Πολάτ (αριστερά) και ο νεαρός  κουμπάρος Δημήτρης Μπαλτογιάννης



Parties και η λάμψη των κρυστάλλων
Προηγήθηκαν parties κάτω από το φως του φεγγαριού, beach parties με δυνατές μουσικές και πολλά ωραία αγόρια και κορίτσια να χορεύουν στην άμμο. Η νύφη έκανε ατελείωτες πρόβες πριν την τελετή, ο Ίθαν Χοκ ο οποίος εξακολουθεί να παραμένει στο ξενοδοχειακό συκρότημα (ως γνωστό στην περιοχή πραγματοποιούνται τα γυρίσματα μεγάλης παραγωγής με την υπογραφή του ελληνολάτρη διάσημου σταρ) παρακολουθούσε κάποιες φορές όταν περνούσε από εκεί με ένα γλυκό, παιδικό χαμόγελο στα χείλη τα τεκτενόμενα…
Μετά την γαμήλια τελετή κάτω από την τέντα ακολούθησε μια ακόμη στο εσωτερικό του ξενοδοχείου. Η αίθουσα είχε «καλυφθεί» από τεράστιους καθρέφτες όπως ακριβώς «προστάζουν» τα τουρκικά έθιμα.
Ο πατήρ Τούρκος tycoon κ. Πολάτ ήταν πολύ συγκινημένος. Εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την ελληνική φιλοξενία και για τις συχνές πλέον επισκέψεις του στην Ελλάδα. Το ζευγάρι θα διαμείνει μόνιμα στην Αθήνα, κάπου στα βόρεια προάστια.
Η διασκέδαση μετά την τελετή κράτησε μέχρι την ανατολή του ήλιου. Με χορούς, τραγούδια και τους νεαρούς φίλους του ζευγαριού να βουτάνε στην θάλασσα λίγο πριν το ξημέρωμα.
Ιδού λοιπόν οι πρώτες φωτογραφίες του πολυσυζητημένου γάμου ο οποίος χάρισε ένα touch πραγματικής αρχοντιάς και glamour στην πτωχή πατρίδα.
Σίβυλλα-.tovima.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου