2.10.12

ΦΙΛΙΑΤΡΑ-Σάπισαν στο ξύλο βιαστή 13 χρονης και τον παρέδωσαν στην Αστυνομία !

 43 χρονος βιαστής 13 χρονης νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας  σε κρίσιμη κατάσταση από τον άγριο ξυλοδαρμό των συγγενών της ανήλικης !
Οι συγγενείς της ανήλικης κοπέλας  τον κατηγορούν για βιασμό της 13 χρονης ,τον εντόπισαν ,τον σάπισαν στο ξύλο και τον παρέδωσαν στην αστυνομία .
 Η ανήλικη κοπέλα  είναι Βουλγαρικής καταγωγής και έμενε στα Φιλιατρά , το ίδιο και ο δράστης, που προφανώς ήταν και γνωστός της οικογένειας.
Ο βιασμός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έγινε πριν απόμία εβδομάδα αλλά η μικρή δεν μιλούσε καθώς  ο δράστης  την εκβίαζε και η κοπέλα από φόβο δεν μιλούσε .
 Τελικά το είπε στην οικογενειά της  που βρήκε τον δράστη και τον έσπασε στην κυριολέξία στο ξύλο και στην συνεχεια τον παρεδωσε σε άθλια κατασταση στο στυνομικό τμήμα Φιλιατρών.
  Ο 43χρονος άντρας συνελήφθη και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο  Κυπαρισσίας  από τους αστυνομικούς  οι οποίοι ...τα έχασαν από την κατάσταση στην οποία βρισκόταν .ο δράστης.
Οι γιατροί του νοσοκομείου Κυπαρισσίας λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης που βρισκόταν του  έκαναν διακομιδή στο Νοσοκομείο Καλαμάτας  όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση .



ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου