26.10.12

Μαθητής μετέφερε στο σακίδιό του 2,5 κιλά ηρωίνης και 2 κιλά χασίς

Μαθητής νυχτερινού λυκείου, 22 χρόνων, συνελήφθη ενώ μετέφερε στο Ηράκλειο 2,5 κιλά ηρωίνης και 2 κιλά χασίς. Ο νεαρός συνελήφθη λίγο μετά την άφιξή του στο κρητικό λιμάνι με το πλοίο της γραμμής από Πειραιά, μεταφέροντας τις ποσότητες των ναρκωτικών μέσα σε σακίδιο.
Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες, περίμεναν τον 22χρονο στο λιμάνι. Μόλις αποβιβάστηκε από το πλοίο, επιβιβάστηκε σε ταξί, το οποίο οι αστυνομικοί ακολουθούσαν και ακινητοποίησαν σε κεντρική λεωφόρο.
Στο σακίδιο του νεαρού βρέθηκαν σε δύο συσκευασίες οι ποσότες των ουσιών και κατά τον σωματικό έλεγχο, που του έγινε, βρέθηκε και ποσότητα κάνναβης 3 γραμμαρίων, την οποία, όπως ισχυρίσθηκε, είχε για προσωπική του χρήση.
Η ποσότητα της ηρωίνης, σύμφωνα με τον αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου, Μιχάλη Καραμαλάκη, είναι από τις μεγαλύτερες που έχουν κατασχεθεί στην Κρήτη και η πώλησή της υπολογίζεται ότι θα απέφερε κέρδος ύψους περίπου 80.000 ευρώ στους εμπόρους ναρκωτικών.
Ο 22χρονος οδηγείται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για το εντοπισμό του παραλήπτη των ναρκωτικών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου