19.10.12

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Χάλασαν 3.350 ευρώ σε ημερίδα για άνεργους!

Τελικά πραγματικά δεν υπάρχουν λεφτά; 
Ρωτάμε, γιατί αν δεν υπάρχουν, τότε πώς αποφάσισε ο Δήμος Καλαμάτας να δαπανήσει 3.350 ευρώ για μια ημερίδα που έγινε την, Τετάρτη, στην Καλαμάτα; 
Τόσα λεφτά σήμερα αντιστοιχούν στους μισθούς έξι μηνών ενός νέου εργαζόμενου…
Ήταν η ημερίδα για το έργο «Συλλογική Τοπική Δράση για την Απασχόληση και την Κοινωνική Ένταξη Ευπαθών Ομάδων στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας», που έγινε στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.
Όσο σημαντική και αν ήταν, το κόστος των 3.350 ευρώ φαντάζει τεράστιο. Εδώ έχουν γίνει άλλες, πολύ μεγαλύτερες εκδηλώσεις, με κόστος μηδαμινό.
Όπως διαβάσαμε στο Διαύγεια, για να διαφημιστεί η ημερίδα στους τρεις τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, ο Δήμος δαπάνησε 1.500 ευρώ, για την προσφορά γλυκισμάτων 500 ευρώ, για την ηχητική κάλυψη 900 ευρώ, για τις προσκλήσεις και αφίσες 300 ευρώ και για την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου 150 ευρώ.
Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα της συλλογικής τοπικής δράσης για την απασχόληση, υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη Μεσσηνία και αποσκοπεί στο να προωθήσει στην απασχόληση 100 άνεργους ευάλωτων κοινωνικά ομάδων σε ολόκληρη τη Μεσσηνία.
Στ.Μ.kalamatajournal.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου