29.10.12

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-6ος Αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Jet Ski

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος τα δύο σκέλη του 6ου αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Jet Ski 2012 στην πόλη μας και συγκεκριμένα στον προλιμένα και το λιμάνι Καλαμάτας.
Οδηγοί από όλη την Ελλάδα αγωνίστηκαν, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και εντυπωσίασαν με τους τολμηρούς τους ελιγμούς και τις μεγάλες ταχύτητες το κοινό που έσπευσε στον προλιμένα και το λιμάνι να παρακολουθήσει και να χειροκροτήσει τους φαντασμαγορικούς αγώνες.
Βουτιές, προσπεράσεις, μεγάλες ταχύτητες, σασπένς, σλάλομ που έκοβαν την ανάσα, φαντασμαγορικές φιγούρες freestyle και εναλλαγές στην κατάταξη ήταν κάποια από τα στοιχεία που επικράτησαν και οι εικόνες που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν
δημότες και επισκέπτες της πόλης μας ήταν μοναδικές.
Μεγάλη ήταν η επιτυχία και για τον Καλαματιανό οδηγό Χρήστο Σταθουλόπουλο, που συμμετέχει στο Πρωτάθλημα, η πρώτη θέση στο δεύτερο σκέλος του αγώνα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012, στην κατηγορία Expert Limited.
Μετά από τους αγώνες πραγματοποιήθηκαν, σε πολύ ευχάριστο κλίμα, οι απονομές των κυπέλλων στους νικητές των αγώνων. Ιδιαίτερες ευχαριστίες αναφέρθηκαν από την Οργανωτική Επιτροπή και τον Πανελλήνιο Όμιλο Jet Sport HJSBA (Ηellenic Jet Sports Boating Association) σε όλους όσοι βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια αυτός ο απαιτητικός αγώνας, στο Δήμο Καλαμάτας, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας, το Λιμενικό Ταμείο Μεσσηνίας, τους Ναυταθλητικούς Ομίλους «Αίολος» και «Ποσειδών» σε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στην περάτωση του 6ου αγώνα του Πρωταθλήματος και φυσικά στους χορηγούς που στήριξαν αυτή τη σημαντική εκδήλωση.
Μια ακόμη διοργάνωση που σχετίζεται με τον εναλλακτικό τουρισμό και αναδεικνύει τις ομορφιές και τις δυνατότητες της Καλαμάτας ολοκληρώθηκε με επιτυχία!
Οδηγοί και διοργανωτές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2013 και μας υποσχέθηκαν ακόμα πλουσιότερο θέαμα !

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ:

Σάββατο 27 Οκτωβρίου

Novice Stock
Φούκας Νίκος
Αλαμάνος Νίκος
Σταθόπουλος Βαγγέλης

Expert Limited
Μαρκεσίνης Ακης
Φλώρος Νίκος
Χατζηιωαννίδης

Open Run About
Λυγνός Λευτέρης
Μαρκεσίνης Ακης
Φλώρος Νίκος

Kalamata Amateur
Ηλιόπουλος Παναγιώτης
Κοκκίνης Βαγγέλης
Πουλέτης Αρης

Κυριακή 28 Οκτωβρίου

Novice Stock
Αλαμάνος Νίκος
Σταθόπουλος Βαγγέλης
Ζωγράφος

Expert Limited
Σταθουλόπουλος Χρήστος
Πολίτης Παντελής
Καλλιονίδης Μιχάλης

Open Run About
Λυγνός Λευτέρης
Μαρκεσίνης Ακις
Μαλούχος Ακις

Kalamata Amateur
Κοκκίνης Βαγγέλης
Πουλής Ηλίας
Πατσιλίβας Πέτρος

Η κατηγορία PRO SKI δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί, λόγω έλλειψης χρόνου και θα πραγματοποιηθεί στον επόμενο αγώνα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου