1.10.12

ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ; Δώστε ξανά λάμψη στα χείλη σας!

Όλοι γνωρίζουν τις βλαβερές συνέπειες που έχει το τσιγάρο στην υγεία μας. Πέρα από αυτές όμως έχει και άλλες …αισθητικής φύσεως συνέπειες που απασχολούν όλους, κυρίως τις γυναίκες. Μια από αυτές είναι το χρώμα στα χείλη.
Τα χείλη των καπνιστών συχνά φαίνονται σκουρόχρωμα λόγω της νικοτίνης και της πίσσας που εισπνέουν, με αποτέλεσμα το φυσικό χρώμα να «χαλάει» και τα χείλη να αποχρωματίζονται.
Ο καλύτερος τρόπος για να επανέλθει το χρώμα στα χείλη, είναι …να σταματήσει κανείς το κάπνισμα. Αν αυτό δεν είναι στα άμεσα σχέδια… σας προτείνουμε κάποιες λύσεις που ίσως βοηθήσουν.

1.    Χυμός λεμόνι: Ο χυμός από λεμόνι έιναι ένα από τα καλύτερα και πιο αποτελεσματικά συστατικά που μπορεί να μειώσει τη σκούρα απόχρωση στα χείλη των καπνιστών. Απλά, κόβετε μια φέτα λεμόνι, την τρίβετε στα χείλη κάθε μέρα και κάνετε μασάζ για 4-5 λεπτά. Ξεπλένετε με νερό και απλώνετε ενυδατικό κραγιόν για να ενυδατώσετε τα χείλη.
2.    Ανακατέψτε χυμό από λεμόνι με μέλι και απλώστε το μίγμα στα χείλη σας πρίν πάτε για ύπνο. Είναι ένας εύκολος τρόπος για σταδιακή αλλαγή στο χρώμα των χειλιών.
3.    Κάνετε μασάζ στα χείλη με.......
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΔΩ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου