1.10.12

Βάφτισε την κόρη του Υπουργού ο Μεσσηνίας Χρυσόστομος

'Ηταν όλοι εκεί διακριτικά, απλά , οικογενειακά , χωρίς ρεφεράντζες και φανφάρες. Σήμερα το μεσημέρι Θόδωρος Παπαθεοδώρου βάπτισε την κόρη του Μαρία - Φραντζέσκα στην Αγία Σοφία στο κέντρο της Αθήνας, παρουσία των προσωπικών του φίλων Κώστα Αρβανιτόπουλου ,
Γιώργου Πατούλη, Θανάση Κυριαζή, Κώστα Γουργουλιάνη (πρύτανης παν/μιου Θεσσαλίας) , Θανάση Δημόπουλου (πρόεδρος Ιατρικής Σχολής Αθηνών), Βάσως Αρτινοπούλου (καθηγήτρια Παντείου). Διονύση Κλάδη (πρώην γεν γραμμ υπ. Παιδείας), Τάκη Θεοδωρικάκου (GPO) και αρκετών ακόμη πανεπιστημιακών καθώς ο υφυπουργός Παιδείας προέρχεται από τον πανεπιστημιακό κλάδο. Στην τελετή που χοροστάτατησαν με τον δέοντα θρησκευτικό σεβασμό οι Μητροπολίτες Μεσσηνίας και Ιλίου, οι παρευρεθέντες προσήλθαν χωρίς αστυνομικούς και συνοδείες αφήνοντας μάλιστα τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα στην άλλη άκρη της Πλάκας καθώς στην οδό Διονυσίου Αρεοπαγίτου την ίδια ώρα διεξάγονταν φιλανθρωπικός αθλητικός αγώνας. Μία ώρα μετά τη βάπτιση ο υπουργός Παιδείας αποχώρησε μόνος του και πήγε να πάρει το παιδί του από το κολυμβητήριο , ο Γιώργος Πατούλης επίσης κατά τις 3 το μεσημέρι έφυγε με την οικογένεια του για μια μικρή βόλτα με τα πόδια στο κέντρο πριν από τις απογευματινές του δραστηριότητες, ενώ ο υφυπουργός Παιδείας περίμενε μέχρι την ολοκλήρωση της εκδήλωσης και αφού φρόντισαν με τη σύζυγο του και τους γονείς τους τα διαδικαστικά της Εκκλησίας, έφυγαν για το σπίτι τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πολύς κόσμος που πέρασε από την περιοχή , καθώς η εκκλησία βρίσκεται απέναντι από την είσοδο του Ηρωδείου, προσήλθε αυθορμήτως και χαιρέτησε τους πολιτικούς εκφράζοντας τον ειλικρινή θαυμασμό τους για την απλότητα που επέδειξαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτι ανάλογο που δείχνει πόσο πολύ - επιτέλους - έχουν αλλάξει τα πράγματα , συνέβη και την περασμένη Πέμπτη στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος , όταν - όπως γράφει η σημερινή Καθημερινή - η Γεωργία Σαμαρά με την κόρη της και τη μητέρα της περίμεναν στον έλεγχο των εισιτηρίων μαζί με τους άλλους επιβάτες (σς χωρίς φυσικά την παραμικρή συνοδεία αστυνομικών) να επιβιβαστούν στην πτήση για Λονδίνο. Χρησιμοποίησαν το αεροπλάνο της γραμμής και μάλιστα τις τουριστικές θέσεις, αρνούμενες ευγενικά οποιαδήποτε ευνοϊκή μεταχείριση.
Δημ. Γιανν. parapolitika.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου