4.10.12

ΠΥΡΓΟΣ-Όλοι...ψάχνονται για το όργιο μάνας και κόρης !

Ασύλληπτες διαστάσεις έχει λάβει η είδηση ροζ περιεχομένου για την μάνα και την κόρη που συμμετείχαν σε όργιο με πέντε άντρες σε ξενοδοχείο πέριξ του Πύργου.
Τα τηλέφωνα προς δημοσιογράφους έχουν σπάσει από ανθρώπους που είτε θέλουν να μάθουν περισσότερα στοιχεία, είτε από άλλους πιο τολμηρούς που επιζητούν να διευρύνουν τους ερωτικούς τους ορίζοντες αναζητώντας μια ανάλογη εμπειρία, ψάχνοντας να βρουν τη μαμά και την κόρη.
Έτσι από χθες το απόγευμα που είδε το φως της δημοσιότητας στην περιοχή, η πληροφορία αυτή, ο Πύργος και οι γύρω περιοχές στην Ηλεία έχουν πάρει «φωτιά».
Τα σενάρια για την σέξυ πενηντάρα και στην πολύ όμορφη κόρη της έχουν κυριολεκτικά ξεφύγει και αποδεικνύεται πως ο κόσμος μπορεί να ξεχάσει για λίγο τα προβλήματά του ασχολούμενος με το σεξ, με την προσδοκία να γίνει ο επόμενος πρωταγωνιστής σε τέτοιες περιπέτειες.
Από τα κουτσομπολιά που ακούστηκαν ήταν για τα βογγητά που έφταναν έως την κοντινή στο ξενοδοχείο διασταύρωση, μέχρι για το πια από όλες τις περιπτώσεις πρόκειται καθώς κάποιοι πιο μυημένοι φέρονται να γνωρίζουν και για άλλες μαμάδες με κόρες που ασχολούνται με το... άθλημα.
Μέσα στη μιζέρια των ημερών και αφού ο τόπος και η Ελλάδα όλη, συγκλονίστηκαν τον περασμένο μήνα από ένα φονικό βασισμένο σε έρωτες και πάθη, ένα όργιο που παρουσίασε το sirina.tv, δίνει ... ρυθμό στην πόλη, που ψάχνει κάτι για να ασχολείται και να ξεφεύγει από την κρίση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου