3.10.12

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-Διαπομπεύουν επιχειρηματίες αλλά κλείνουν τα μάτια στο έγκλημα!

Γράφει ο Μεσσήνιος
ΛΟΓΙΑ ΣΤΑΡΑΤΑ - ( ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ )
Το Newsmessinia  έχει διαχωρίσει δημόσια την θέση του από την διαπόμπευση μέσα από τις ανακοινώσεις τύπου της ΕΛ.ΑΣ δύστυχων συνανθρώπων μας επιχειρηματιών που οι οικονομικές συγκυρίες τους έφεραν στην  μειονεκτική  θέση να μην είναι ικανοί να εξοφλήσουν τις οφειλές τους στο «παμφάγο » Ελληνικό δημόσιο .
Με θριαμβευτικές ανακοινώσεις που  «διακινούνται » από πολλά παπαγαλάκια της δημοσιογραφικής πιάτσας ,δίνουν την χαριστική βολή σε άτομα που πασχίζουν να κρατηθούν ακόμα ζωντανοί μέσα στην πρωτόγνωρη οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας .
Αντίθετα όμως  « κλείνουν τα μάτια»  στο κοινό έγκλημα που μαστίζει ειδικά την Μεσσηνία και όπως αποδεικνύεται από τα αποτελέσματα δεν είναι ικανοί να το αντιμετωπίσουν .
Ας ρωτήσουν κάποιον  που έχει επισκεφθεί πχ. την  Ολλανδία  ποιο «προϊόν » της Μεσσηνίας διαφημίζεται δημόσια στις βιτρίνες  « των ειδικών καταστημάτων  » του Άμστερνταμ και του Ρότερνταμ σαν το ποιοτικότερο του κόσμου . Οι διώκτες του εγκλήματος δεν γνωρίζουν τίποτα για την καλλιέργεια του και την εξαγωγή του από την Μεσσηνία .
Εμπρηστές  καίνε ανενόχλητοι την Μεσσηνία επί …20 χρόνια σπέρνοντας τον πύρινο όλεθρο και την καταστροφή (βλέπε Μεταμόρφωση ,Μεταξάδα ) και ΟΥΤΕ ΜΙΑ προσαγωγή .
Διαρρήκτες  έχουν ρημάξει τις πόλεις και την ύπαιθρο της Μεσσηνίας  ,περιουσίες  έχουν κάνει φτερά , οι πολίτες νοιώθουν ανασφαλείς ακόμα και μέσα στα σπίτια τους αλλά οι διώκτες περί άλλων τυρβάζουν .
Ειλικρινά λίγο με ενδιαφέρει σαν πολίτη  εάν ,ένας στην ουσία  πτωχευμένος  επιχειρηματίας οφείλει η δεν οφείλει στο «αδηφάγο κράτος », ας είχαν κινήσει οι γραφειοκράτες την είσπραξη των οφειλών όταν ο κάθε επιχειρηματίας ζούσε στην περίοδο των « παχιών αγελάδων » τώρα  τι θα εισπράξουν …μήπως ντουβάρια .
Αυτό όμως που με ενδιαφέρει σαν φορολογούμενο  και νομοταγή πολίτη  είναι η εξασφάλιση της ατομικής και οικογενειακής μου   ακεραιότητας, καθώς  και των περιουσιακών μου στοιχείων που «αδίστακτοι εγκληματίες » έχουν δυστυχώς καταστρέψει και παραμένουν επί χρόνια ατιμώρητοι από τις επίσημες κρατικές αρχές ασφαλείας

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου