20.10.12

Μαριλένα Μπαιραμπά - Το καυτό κορίτσι του ΣΥΡΙΖΑ !

Η Μαριλένα Μπαιραμπά είναι το κορίτσι του ΣΥΡΙΖΑ που περπατάει και πέφτουν οι σοβάδες στη Βουλή.
Καψούρα με τον Αλέξη Τσίπρα εγκατέλειψε το modeling για να αγωνισθεί ψυχή τε και σώματι για την απαλλαγή των Ελλήνων από τα δεινά του Μνημονίου.
Αποτελεί μόνη της την πιο καυτή συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ.
 Επειδή είναι και Γιαννιώτισα δεν κάνει πίσω με τίποτε.
Ο Αλέξης της έχει φοβερή αδυναμία, το ίδιο κι εκείνη κάτι που κάνει έξαλλη την Ρένα Δούρου, η οποία δεν θέλει ανταγωνισμό μέσα στο σπίτι της.
Την Μαριλένα παρουσιάζει ο Φρίξος Δρακοντίδης στο “Πρώτο Θέμα” που κυκλοφορεί.
Η Μαριλένα Μπαϊράμπα δεν είναι σίγουρα η κλασική περίπτωση κοριτσιού που από μικρή φορούσε τα ρούχα της μαμάς της και το μόνο που ονειρευόταν ήταν κάποια μέρα να περπατήσει σε διάσημα catwalks…. αν και τα κατάφερε.
 H αγαπημένη της ταινία είναι η Έβδομη Σφραγίδα του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν, έχει διαβάσει πολλές φορές το Η Kοινωνία του Θεάματος του Γκι Ντεμπόρ, ενώ στο mp3 της βρίσκεις πάντα Portishead.
Στο μέλλον θέλει να ασχοληθεί με αυτό που σπουδάζει, αλλά για όσο διάστημα δουλεύει ως μοντέλο δεν παύει να εντυπωσιάζεται από τον «χαμαλεοντισμό της Κέιτ Μος» και από «την αστείρευτη δημιουργικότητα του φωτογράφου Στίβεν Μάιζελ». Ξεχωρίζει τα ρούχα της Mary Katrantzou, κάνει σπατάλες μόνο όσο αφορά τα ταξίδια, ενώ δεν είναι και σίγουρη ότι θα μπορούσε να ζήσει για πάντα στην Ελλάδα.
«Στα 24 μου έχω ήδη μείνει για χρόνια στη Βρετανία. Είναι λίγο δύσκολος ο επαναπατρισμός» – ειδικά σε περίοδο κρίσης. «Το μόνο που μπορώ να ευχηθώ για το μέλλον είναι πολιτισμός στην πολιτική και υπευθυνότητα».dou.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου