27.10.12

ΚΑΛΑΜΑΤΑ –ΕΛΕΟΣ… Έδειραν τον γιό του και φώναξε την Χρυσή Αυγή !

Η  « ΑΔΡΑΝΕΙΑ » ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ  ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ,ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ  ΝΑ « ΑΝΘΟΥΝ » ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ  !
Αλβανοί μαθητές έδειραν Ελληνα συμμαθητή τους στο ΕΠΑΛ Καλαμάτας και ο πατέρας του θύματος αντί να ειδοποιήσει την Αστυνομία ειδοποίησε τη... Χρυσή Αυγή. Το επεισόδιο έγινε χθες το μεσημέρι στο σχολικό συγκρότημα των ΕΠΑΛ στην οδό Κρήτης, όταν σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πατέρας, 5-10 Αλβανοί επιτέθηκαν στο παιδί του για ασήμαντη αφορμή και το χτύπησαν άσχημα. Ο ίδιος μετέφερε το γιο του στο Νοσοκομείο και είπε ότι αργότερα σκόπευε να ενημερώσει και την Αστυνομία.
Ο  Πατέρας  αντικρίζοντας τον χτυπημένο γιο του χθες το μεσημέρι, όπως δήλωσε  επικοινώνησε άμεσα με τη Χρυσή Αυγή, καθώς και με τον αντιπεριφερειάρχη Π. Αλευρά, ενώ προσπάθησε να μιλήσει με τη διεύθυνση του σχολείου, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Αφού μετέφερε το γιο του στα Επείγοντα του Νοσοκομείου σκόπευε στη συνέχεια να απευθυνθεί και στην Αστυνομία. Οπως όμως υπογράμμισε μιλώντας μας: "Δεν έβρισκα αλλού ν' ακουμπήσω και μίλησα με τη Χρυσή Αυγή. Μόνο εκεί βρήκα θαλπωρή".
Περιγράφοντάς μας το επεισόδιο σύμφωνα με όσα γνώριζε από το γιο του, οι Αλβανοί του επιτέθηκαν όταν εκείνος είπε σε έναν εκπαιδευτικό πως κάποιοι τσακώνονται.
Οταν έγινε αρχικά γνωστό το επεισόδιο, φήμες ανέφεραν συμπλοκή μεταξύ Αλβανών και άλλοι αναφέρονταν σε εμπλοκή και μελών της Χρυσής Αυγής, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί κάτι απ' όλα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, για μια ακόμα φορά επανέρχεται το ζήτημα της έλλειψης σχολικών φυλάκων τα περισσότερα πρωινά λειτουργίας του σχολείου. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου