5.10.12

ΤΗΝ ΧΟΡΤΑΣΕ Χαστούκια λόγω ....Πολιτικής !

Ένα ζευγάρι παρακολουθούσε την τηλεμαχία των δύο προεδρικών υποψηφίων όταν άναψε η συζήτηση και μαζί τα "αίματα". Άρχισαν να διαφωνούν για όσα άκουγαν από τους δύο υποψηφίους και από τη διαφωνία πέρσαν σε ποιο προσωπικά θέματα. 
"Είσαι σαν τη μητέρα μου, υποστηρίζεις τον Ρόμνεϊ κι αυτό σημαίνει ότι δεν μ' αρέσεις καθόλου" φέρεται να φώναξε η γυναίκα στον σύζυγό της, ο οποίος μάλλον έχασε την ψυχραιμία του και της είπε μια κουβέντα παραπάνω, εκείνη ανταπάντησε και αμέσως μετά ο άνδρας πήρε τον... νόμο στα χέρια του.
 Άρχισε τα χαστούκια, ενώ στη συνέχεια την πέταξε στο πάτωμα. Κάπου εκεί έφθασε η αστυνομία που συνέλαβε τον άνδρα, ο οποίος κρατείται με 1.000 δολάρια εγγύηση.

Όταν εμφανίστηκε μπροστά στον δικαστή ο σύζυγος φαινόταν φανερά μετανιωμένος για την οργισμένη αντίδρασή του. "Αγαπώ τη σύζυγό μου πιο πολύ κι από τη ζωή μου αξιότιμε".
Ωστόσο φαίνεται πως ο δικαστής δεν πείστηκε κι εξέδωσε περιοριστική εντολή ώστε ο άνδρας να τηρήσει 500 μέτρα απόσταση από τη σύζυγό του, μέχρι η υπόθεση να εκδικαστεί από άλλον δικαστή. Βέβαια, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της μέσω τηλεφώνου.
"Μάλλον δεν έπρεπε να παρακολουθεί το ντιμπέιτ!" είπε στο τέλος της ακροαματικής διαδικασίας ο δικαστής.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου