29.10.12

Μετωπική ΣΥΡΙΖΑ με τις Ένοπλες Δυνάμεις - Απειλούν τους Αρχηγούς των Επιτελείων!

Απειλές προς τους Αρχηγούς των Γενικών Εποτελείων απευθύνει εμμέσως πλην σαφώς ο ΣΥΡΙΖΑ για το ότι επέτρεψαν την εμπλοκή στρατιωτικών δυνάμεων σε καθήκοντα εσωτερικής ασφάλειας αρχικά με την ανακοίνωση χθες του υπεύθυνου Άμυνας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ, βουλευτής Πειραιά και Νησιών, Θ. Δρίτσα.
Ο οποίος μίλησε για «αδιαμφισβήτητη παρουσία ένοπλων στρατιωτών με στολές παραλλαγής και κόκκινα, πράσινα, μπλε μπερέ σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης, αλλά και για την ανάθεση αστυνομικών καθηκόντων σε ένοπλες στρατιωτικές μονάδες η οποία αποτελεί επιλογή η οποία δεν απέχει πλέον πολύ από το να χαρακτηριστεί επικίνδυνο παιχνίδι με τους θεσμούς, που -αν μη τι άλλο- γυρίζει την ελληνική κοινωνία σε αλήστου μνήμης ιστορικές περιόδους».
Αδιαφορώντας, φυσικά από το γεγονός ότ υπάρχει πλήρες νομικό πλαίσιο που καλύπτει τέτοια παρουσία σε περιπτώσεις που τίθεται θέμα ασφάλειας υλικού των ΕΔ και η αστυνομία απέδειξε ότι αδυνατεί να ελέγξει τα πλήθη. Tο ότι δεν άνοιξε χθες "ούτε μύτη" στην παρέλαση αντίθετα με πέρσι, δεν τους ικανοποιεί φαίνεται...
Την ίδια στιγμή φιλικά στον ΣΥΡΙΖΑ αντιμιλιταριστικά ιστολόγια απειλούν ευθέως γράφοντας ότι "Οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων έχουν τις ευθύνες τους(!) και θα κριθούν σύντομα".
Γενικά ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συνιστώσες του πάνε σε μετωπική με τις Ένοπλες Δυνάμεις αφού βέβαια πρώτα έχουν φροντίσει να υπονομεύσουν την δημόσια ιεκόνα τους με την υποστήριξη της συνδικαλιστικής δράσης οργανώσεων όπως ο ΣΥΣΜΕΔ, σε ένα παιχνίδι που μόνο κινδύνους για την χώρα κρύβει...defencenet.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου