28.10.12

Κάλεσε την Αστυνομία… αλλά συνελήφθη ο ίδιος!

ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ "ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ" ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΔΗΓΟ
Το περιστατικό ταιριάζει απόλυτα με τη γνωστή παροιμία: «πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος»!
Και αφορά σε έναν 45χρονο, στην περιοχή των Συνόρων στην Πάτρα, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία επειδή μία γυναίκα είχε παρκάρει μπροστά ακριβώς από την πόρτα του σπιτιού του, (έστω κι αν υπήρχαν σχετικές απαγορευτικές πινακίδες), αλλά τελικά συνελήφθη ο... ίδιος! Όλα συνέβησαν το μεσημέρι του προηγούμενου Σαββάτου σε ένα στενό δρόμο πίσω από το ΚΕΤΧ.
Η νεαρή οδηγός, κομμώτρια στο επάγγελμα, στάθμευσε το αυτοκίνητό της για να πάει σε επαγγελματικό ραντεβού σε γειτονικό σπίτι, αλλά παρ' ότι υπήρχαν οι πινακίδες δεν πρόσεξε ότι είχε καταλάβει μέρος της οριοθετημένης θέσης στάθμευσης που προοριζόταν για τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που βρισκόταν εκεί.
Πήγε λοιπόν στο ραντεβού της και μισή ώρα αργότερα γύρισε συνοδευόμενη από την πελάτισσά της. Αλλά εκεί την περίμενε ο εξαγριωμένος κάτοικος ο οποίος ήταν έξω φρενών και μάλιστα είχε ειδοποιήσει την αστυνομία.
Με το που είδε τη νεαρή οδηγό, της έβαλε τις φωνές.
Εκείνη του ζήτησε συγγνώμη κατ' επανάληψη, αναγνωρίζοντας το σφάλμα της, αλλά ο 45χρονος συνέχισε να φωνάζει.
Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της πελάτισσας της νεαρής, η οποία απαίτησε από τον γείτονά της να σταματήσει τις φωνές και τις νουθεσίες εφόσον η οδηγός του ζήτησε συγγνώμη. Και η κατάληψη ήταν να «αρπαχτούν» οι δυο τους και να ακολουθήσει ένας απίστευτος διάλογος με διάφορα κοσμητικά επίθετα και «γαλλικά» που εκτοξεύτηκαν εκατέρωθεν.
Ο 45χρονος την αποκάλεσε «πατσαβούρα», εκείνη «λιγδομαλ...» και πολλά άλλα. Μέχρι που ο γείτονας δεν άντεξε και άρχισε να βρίζει τα Θεία!
Τον συνέλαβαν για βλασφημία!Εκείνο που δεν σκέφτηκε, προφανώς πάνω στα νεύρα του, ο 45χρονος, ήταν ότι σε αντίθεση με όλες τις άλλες ύβρεις, το να βρίσεις τα Θεία αποτελεί ποινικό αδίκημα και διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος.
Έτσι, όταν έφθασε το περιπολικό της αστυνομίας κι εκείνος έσπευσε να ζητήσει αφαίρεση πινακίδων, πρόστιμο και τιμωρία της οδηγού, η γειτόνισσά του τον κατηγόρησε για την εξύβριση των Θείων και οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν πως έπρεπε να... συλληφθεί γιατί το αδίκημα διώκεται αυτεπάγγελτα!
Έτσι, ο ίδιος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, στο οποίο πήγε και η γειτόνισσα χωρίς όμως να δώσει συνέχεια υποβάλλοντας μήνυση.
Το περιστατικό καταγράφηκε σε βάρος του άνδρα, ώστε να προχωρήσουν οι νομικές διαδικασίες και αφέθηκε ελεύθερος. Όσο για τη νεαρή οδηγό, απλά πήρε το αυτοκίνητό της κι έφυγε, χωρίς ούτε καν κλήση...dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου