28.10.12

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ-Πρόεδρος ομάδας φωτογραφήθηκε με φέρετρα!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Εγινε και αυτό! 
Ο πρόεδρος ποδοσφαιρικής ομάδας της Αιγιάλειας και συγκεκριμένα του Κεραυνού Σελιανιτίκων Γιάννης Τζεβελέκος βρήκε έναν πρωτότυπο τρόπο για να εκφράσει την απογοήτευση του για την κατάντια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πήγε σε γραφείο κηδειών και φωτογραφήθηκε δίπλα στα φέρετρα! Απίστευτο και όμως αληθινό. Και όπως είπε «Το ποδόσφαιρο πέθανε. Γι αυτό και πήγα στο γραφείο κηδειών για την κηδεία του ποδοσφαίρου. Πολιτεία και Ένωση τελείωσαν το ποδόσφαιρο. Πέθανε πλέον το ποδόσφαιρο γι αυτό και ο κόσμος απομακρύνεται από τα γήπεδα. Τώρα γίνεται η κηδεία του.»
Όπως ήταν φυσικό το περιστατικό... έκανε τον γύρο της Αιγιάλειας! Δεν είναι και λίγο να φωτογραφίζεται Πρόεδρος ομάδας σε γραφείο τελετών για να στέλνει με αυτόν τον χαρακτηριστικό τρόπο το μήνυμά του για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Του ποδοσφαίρου, που όπως ο ίδιος επισημαίνει έχει χάσει την αγνότητά του και έχει καταντήσει σε πολλές περιπτώσεις... άθλημα της λαμογιάς, των συμφερόντων και των παράνομων στοιχημάτων.
Είχε ντυθεί και πρίγκιπας... κουβαλούσε και καλάθι!
Δεν είναι η πρώτη φορά που εντυπωσιάζει ο Γιάννης Τζεβελέκος. Πέρυσι όταν μίλαγαν όλοι για τον «πρίγκιπα» από τη Σαουδική Αραβία που θα έπαιρνε τον Παναθηναϊκό πήγε στο γήπεδο, σε αγώνας της ομάδας του, ντυμένος πρίγκιπας αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους για την αμφίεση του. Αλλά και πριν ένα χρόνο πήγε στην γενική συνέλευση του Παναιγιαλείου κρατώντας καλάθι στα χέρια του για να βάλει όπως είχε πει μέσα σε αυτό τα μεγάλα λόγια που θα ειπωθούν!
Είναι απίστευτος, και πάντα βρίσκει πρωτότυπους τρόπους για να εντυπωσιάζει και να «περνά» το μήνυμα που θέλει!dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου