5.10.12

Μανιάτης: «Είστε φασίστες, ταγματασφαλίτες» -Χρυσή Αυγή: «Είστε κλέφτες, θα λογοδοτήσετε»

Σε αρένα μετατράπηκαν σήμερα το μεσημέρι η αίθουσα της Ολομέλειας και οι διάδρομοι της Βουλής μετά το πρωτοφανές επεισόδιο βουλευτών της Χρυσής Αυγής με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτη και τις απαράδεκτες συμπεριφορές των βουλευτών του κόμματος της άκρας δεξιάς.
Ο κ. Μανιάτης απαντώντας από του βήματος της Βουλής στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής που αποκάλεσε τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου Ελληνα κατά 25%, είπε:
«Είναι ανάξια σχολιασμού η εκτόξευση φασιστικών και λεκτικών σκουπιδιών. Ο οχετός ύβρεων και οι συμπεριφορές τύπου καρφίτσας και ταγμάτων ασφαλείας αποτελούν τη δράση της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Και κατέληξε: Η Δημοκρατία θα νικήσει.»
Οι φράσεις αυτές προκάλεσαν τις έξαλλες αντιδράσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που σηκώθηκαν όρθιοι φωνάζοντας εν χορώ:
«Κλέφτες, λωποδύτες. Επί 20 χρόνια κλέβετε την Ελλάδα. Θα λογοδοτήσετε»
Και βγήκαν σύσσωμοι από την αίθουσα για να πάνε στα γραφεία τους συνεχίζοντας να φωνάζουν: «Το ΠΑΣΟΚ τελείωσε. Κλέφτες, απατεώνες, λωποδύτες.»
Ο δε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς, φώναζε: «Προκαλώ τον Μανιάτη να πάμε μαζί στην Αργολίδα. Αυτός θα τρώει πορτοκάλια και εγώ χειροκροτήματα. Είναι κλέφτης.»iefimerida.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου