4.10.12

Ποιος μας λέει ότι η λίστα Λαγκάρντ δεν έχει αλλοιωθεί;

Σαφείς αιχμές για αλλοίωση της λίστας «Λαγκάρντ» αφήνουν 6 βουλευτές της Ν.Δ. με ερώτηση, που κατέθεσαν στη Βουλή, προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα - 
«Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι το συγκεκριμένο στικάκι δεν έχει αλλοιωθεί» επισημαίνουν οι «γαλάζιοι βουλευτές» και βάζουν στο στόχαστρο τους τον Ευάγγελο Βενιζέλο, καυτηριάζοντας το γεγονός ότι… «κράτησε το επίμαχο στικάκι στην προσωπική του συλλογή», όπως λένε.

Ταυτόχρονα καταλογίζουν ευθύνες στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ότι δεν αξιοποίησε την λίστα «Λαγκάρντ» κάνοντας διεθνώς ρεζίλι τη χώρα μας και ζητούν από τον κ. Στουρνάρα να απαντήσει συγκεκριμένα: α) αν θα ζητήσει εκ μέρους της κυβέρνησης και του λαού και επίσημα τη λίστα προκειμένου οι αρμόδιες αρχές να αξιοποιήσουν το περιεχόμενό της, προς όφελος της πατρίδας μας, β) από πόσους και ποιους κυβερνητικούς παράγοντες «πέρασε» η περιβόητη λίστα, οι οποίοι αφού έλαβαν γνώση, σίγουρα έχουν κρατήσει αντίγραφο και γ) πόσες άλλες λίστες υπάρχουν και πως έχουν αξιοποιηθεί.

Σύμφωνα με το newsit, η ερώτηση κατατέθηκε με πρωτοβουλία του Γ. Βλάχου και συνυπογράφουν και οι κύριοι: Σταυρογιάννης, Κοντογιάννης, Ορφανός, Κασαπίδης και Σολδάτος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου