26.10.12

ΤΗΝ ΧΟΡΤΑΣΑΝ Ξύλο Αστυνομικοί - κακοποιός χωρίς να ξέρει το γιατί !

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
H γνωστή Πατρινή Πάκη Καραλή, αδελφή της δημοσιογράφου της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γωγώς Καραλή και κόρη του βετεράνου της δημοσιογραφίας και συγγραφέα Γιάννη Καραλή, δείχνει στον «Κόσμο» τα σημάδια από τα χτυπήματα που δέχθηκε!
Γυναίκα με μεγάλη κοινωνική δράση, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που της συνέβη και πώς έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και μάλιστα... από αστυνομικούς! Οι οποίοι άθελά τους (προφανώς) την έκαναν... μαύρη στο ξύλο!
Το περιστατικό συνέβη προ δεκαημέρου, κι όμως ακόμη και σήμερα η κυρία Καραλή φέρει τα σημάδια από τα χτυπήματα.
Όλα συνέβησαν στην διασταύρωση των οδών Μαιζώνος και Γούναρη, και ενώ η κυρία Καραλή είχε σταματήσει στην Εμπορική Τράπεζα προκειμένου να κάνει ανάληψη από το ΑΤΜ. Και ενώ η διαδικασία ήταν σε εξέλιξη, ξαφνικά ένιωσε ένα δυνατό χτύπημα - σπρώξιμο στην πλάτη και βρέθηκε... με το πρόσωπο «κολλημένο» στο μηχάνημα ανάληψης. Πριν προλάβει να αντιδράσει, ένιωσε και άλλο «σπρώξιμο» και η συνέχεια ήταν εφιαλτική!
Την χτυπούσαν σε κάθε σημείο του σώματός της. «Δεν μπορούσα να προφυλαχτώ. Με είχαν στριμώξει, δεν μπορούσα να καταλάβω τι συνέβαινε, δεχόμουν συνεχώς μπουνιές στα χέρια και την πλάτη. Με είχαν κάνει μαύρη στο ξύλο και δεν ήξερα ποιος με χτυπούσε και γιατί με χτυπούσε» δήλωσε στον «Κόσμο» η κυρία Καραλή!
Για αρκετά δευτερόλεπτα είχε γίνει... σάκος του μποξ! Πονούσε παντού και όταν «αυτό» που την είχε στριμώξει, απομακρύνθηκε μόνο τότε κατάλαβε τι είχε συμβεί!
 Διαπίστωσε με έκπληξή της πως την έσπρωχνε μία ανθρώπινη «συμπαγής» μάζα αποτελούμενη από δύο αστυνομικούς και έναν νεαρό κακοποιό! Τι είχε συμβεί; Προφανώς (δεν έμαθε ακριβώς γιατί η αστυνομία έχει «θάψει» το περιστατικό) οι δύο ένστολοι κυνηγούσαν τον κακοποιό, τον «στρίμωξαν» στο ΑΤΜ, πάνω στη «φούρια» τους δεν υπολόγισαν τον άνθρωπο (τη γυναίκα) που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο σημείο και έγινε... ο κακός χαμός!
Ο κακοποιός «χτυπιόταν» σαν ψάρι για να ξεφύγει, προφανώς με τα χέρια του χτυπούσε και την Πάκη Καραλή, αλλά και οι αστυνομικοί πιθανόν να έκαναν το ίδιο!
Έτσι η γνωστή Πατρινή δέχθηκε μπαράζ χτυπημάτων... χωρίς αρχικά να γνωρίζει τι συνέβαινε!dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου