26.10.12

Η σελίδα στο facebook της Ανδριανής που "έφυγε" νωρίς


Τα μηνύματα στο facebook δείχνουν πόσο τρυφερό πλάσμα ήταν η Ανδριανή. Κόρη του γνωστού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της εταιρείας ΣΑΟ (με εμπόριο ψαριών) Γιάννη Κουρκουμέλη. 
«Να με αγκαλιάζεις, να με προσέχεις, να με αγαπάς», λέξεις που ταυτίζονταν με την ζωή της 15χρονης.
Ανθρώπινα αισθήματα, δοσμένα σε μέγιστο βαθμό από μία έφηβη που ζούσε φυσιολογικά, χωρίς προβλήματα, που διάβαζε για το σχολείο της, το 6ο Γυμνάσιο, που ένιωθε τα πρώτα σκιρτήματα στα νεανικά της φλερτ, που συζητούσε με τις φίλες και την αγαπημένη της αδελφή στην Καλαμάτα.
Μία σελίδα στο facebook που αποδεικνύει την τρυφερότητα της Ανδριανής. Σίγουρα δεν θα ήξερε πως με μία απερίσκεπτη ενέργεια, κάτι που ίσως να σκέφτηκε και υλοποίησε αστραπιαία - σε μια μόνο στιγμή, θα «μαύριζε» τη σελίδα.
Γιατί τα μηνύματα στο facebook, είναι πλέον μηνύματα θρήνου και πόνου.
Το σκυλάκι της φωτογραφίας, είναι πλέον θλιμμένο, τα μάτια του κατεβασμένα και η ζωή όλων των αγαπημένων της έχει αλλάξει!
Ολοι τελικά πιστεύουν πως ήταν ζήτημα στιγμής. Κάτι συνέβη, κάτι την πλήγωσε, το μυαλό της σκοτείνιασε και προχώρησε στην πρώτη βιαστική σκέψη που της ήρθε στο νου.
Ο πατέρας της, άνθρωπος χαμηλών τόνων, ένιωσε να χάνει και εκείνος τη ζωή του. Η μάνα το ίδιο. Δύο γονείς που με την εργασία τους κατάφεραν να αναδειχθούν στον επιχειρηματικό κόσμο με το βλέμμα και τη σκέψη τους, πάντα στα παιδιά τους. Στη «συνέχειά» τους. Όπως και κάθε γονιός σήμερα.
Η Ανδριανή όμως επέλεξε να φύγει νωρίς. Διάλεξε μόνη της τον δρόμο, και η τύχη φαίνεται πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο, συνέβαλε μοιραία στην απονενοημένη σκέψη της 15χρονης! «Ένα τηλέφωνο να χτυπούσε» έλεγε μία συμμαθήτριά της. «Γιατί μωρό μου, γιατί;» ακουγόταν στον Ιερό Ναό των Αγγέλων.
Η σελίδα στο facebook της Ανδριανής, μπορεί να είναι πλέον θλιμμένη, δεν είναι όμως κενή. Είναι πλημμυρισμένη από αγάπη και τρυφερότητα. Μια εικόνα «φευγάτη» αλλά ευτυχισμένη. Ένα κορίτσι, ένα αγόρι, μια γιορτή!
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΦΥΛΛΟ ΤΟΥ "ΚΟΣΜΟΥ"

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου