19.10.12

H Mεσσήνια κα. Αναστασία στο σπίτι του Σαμαρά

Ποια είναι η κυρία Αναστασία που πλένει, σιδερώνει και επιμελείται τα πάντα στο σπίτι στην Κηφισιά!
Η κυρία Αναστασία Κ. που είναι οικιακή βοηθός εδώ και μερικά χρόνια στην οικογένεια του πρωθυπουργού, δεν βρήκε αυτή τη δουλειά από… ρουσφέτι επειδή είναι εκ Μεσσηνίας.
Όπως μας ενημερώνει ο Παναγιώτης Άνταμς, ιδιοκτήτης του γραφείου Adamsworks οικιακού προσωπικού των επωνύμων, είχε τις προϋποθέσεις και τα προσόντα που ζήτησε η οικογένεια του Αντώνη Σαμαρά προκειμένου να αντεπεξέλθει στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις της πρωθυπουργικής κατοικίας. Στο παρελθόν άλλωστε εργαζόταν για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα στην οικογένεια του κ. Γιώργου Βουλγαράκη φροντίζοντας εκεί τα μικρά παιδιά της οικογένειας ενώ παράλληλα έκανε και μερικές δουλειές στο σπίτι.
Οι απαιτήσεις στην πρωθυπουργική κατοικία δεν είναι και πολύ μεγάλες, αρκεί μόνο η κυρία Αναστασία να δρομολογήσει με την εμπειρία που έχει το ημερήσιο καθιερωμένο πρόγραμμα άνευ…πρωτοκόλλου, διότι τα μέλη της οικογένειας του πρωθυπουργού δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις. Τα ημερήσια καθήκοντα της Καλαματιανής οικιακής βοηθού είναι η καθημερινή καθαριότητα της κατοικίας στην Κηφισιά, το σιδέρωμα και η ετοιμασία των ρούχων της οικογένειας και ιδιαιτέρως του πρωθυπουργού και τα ψώνια.
Ο… “συναγερμός” χτυπάει όταν υπάρχουν κάποιοι επίσημοι καλεσμένοι. Τότε τα καθήκοντα είναι ελαφρώς αυξημένα καθώς οι επισκέπτες πρέπει να μένουν ικανοποιημένοι, που σημαίνει επιπλέον βοήθεια στο μαγείρεμα,(υπάρχει άλλη μαγείρισσα σε αυτές τις περιπτώσεις για τα κυρίως καθήκοντα) σερβίρισμα για αυτούς και ό,τι άλλο χρειασθεί για την υποδοχή τους. Αξίζει να σημειωθεί πως την επιλογή της ενδυμασίας του πρωθυπουργού κατά την άφιξη και συνάντηση με τη Γερμανίδα καγκελάριο στην Αθήνα κ. Μέρκελ την είχε ο ίδιος ο κ. Σαμαράς, που προτίμησε να εμφανισθεί ενδυματολογικά ενώπιόν της με τα κλασικά εθνικά μας χρώματα, δηλαδή φορώντας μπλε κουστούμι με έντονη θαλασσί γραβάτα.
Η οικιακή βοηθός της πρωθυπουργικής κατοικίας όπως μας πληροφορεί ο κ. Άνταμς, αμείβεται με τον βασικό μισθό της οικιακής βοηθού. Παρόλα αυτά όμως η κ. Αναστασία είναι ευχαριστημένη και παραμένει πιστή στα καθήκοντά της συμμετέχοντας με τον τρόπο της στη γενική λιτότητα που επικρατεί τελευταία στη χώρα μας.
gossip-tv.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου