29.10.12

H Βίκυ Ξυπολιτάκης ερέθισε μέχρι και... τίγρη !

Την είδανε γυμνή στο Κανκούν και κολάστηκαν και τα ζώα και οι ιθαγενείς. Ο λόγος για τη μία από τις αδερφές Ξυπολιτάκη (Xipolitakis), τη Βικτόρια, η οποία έκανε ένα εξωτικό ταξίδι και ανέβασε φωτογραφίες της online, για να τρέχει το σαλάκι στους θαυμαστές της. 

Οι αδερφές Ξυπολιτάκη, Βικτόρια και Στεφανία, κάνουν καριέρα "σεξοβόμβας" στη μακρυνή Αργεντινή. Η πιο πεταχτούλα - που γυρνάει και κάνα πορνό στην
καθισιά της - είναι η Βικτόρια και είναι φανερό το γιατί!
Η Βικτόρια και η Στεφανία Ξυπολιτάκη έχουν Έλληνες παππούδες, ζουν στην Αργεντινή και αν δεις τις φωτογραφήσεις τους κοκκινίζεις από ντροπή ή έστω από... εθνική υπερηφάνια. Οι δύο αδερφούλες κατάγονται από τη Σάμο - και όχι από την Κρήτη όπως θα πιστεύαμε λόγω επωνύμου - και δηλώνουν
φανατικές με τον Παναθηναϊκό. Το 'χουν σε κακό να συζητάνε για την ηλικία τους - είναι απροσδιόριστη εξάλλου - και πολλές φορές έχουν μπει σε πειρασμό να πάρουν η μία τη θέση της άλλης σε κάποιο ραντεβού, αφού μοιάζουν σαν δίδυμες.
Οι αδερφές φωτογραφήθηκαν πριν κάμποσους μήνες για το Maxim Αργεντινής ως esclavas griegas (δηλ. Ελληνίδες σκλάβες) και έσπασαν τα ταμεία.

e-go.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου