20.10.12

O πρώτος…Star Trek γάμος είναι γεγονός!

To νιόπαντρο ζευγάρι ανήκει πλέον στη φυλή των «Κλίνγκον»
Ένα ζευγάρι Σουηδών τόλμησε αυτό που δεν έχει ξαναγίνει, αφού αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στην πρώτη Κλίνγκον γαμήλια τελετή, κατά τη διάρκεια συνεδρίου φανατικών της τηλεοπτικής σειράς Star Trek, που πραγματοποιήθηκε χθες στο Λονδίνο.
Το νεαρό ζευγάρι από τη Σουηδία, η 23χρονη Τζόσι Σόκερτοπ και ο 29χρονος Σόνι Γκούσταβσον, αποφάσισαν ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Βρετανίας, προκειμένου να παρευρεθούν στην εκδήλωση «Destination Star Trek London» και να τελέσουν εκεί τη γαμήλια τελετή τους.
Το ζευγάρι, το οποίο γνωρίστηκε πριν τέσσερα χρόνια στον οίκο ευγηρίας όπου δούλευαν μαζί, σχεδίαζε επί τρεις συνεχόμενους μήνες τις λεπτομέρειες του γάμου τους, ο οποίος και αποτέλεσε την πρώτη γαμήλια τελετή στη Βρετανία, θέμα της οποίας ήταν η δημοφιλής τηλεοπτική σειρά.
Σύμφωνα με το Newsbeast, η νύφη, αντί για το παραδοσιακό άσπρο φόρεμα, προτίμησε μια κόκκινη ρόμπα, ενώ την κόμμωση της στόλιζαν διαμάντια.
Προκειμένου να μοιάζει η εμφάνισή τους όσο το δυνατόν περισσότερο με τη «φυλή» των Κλίνγκον, οι δύο σύντροφοι χρησιμοποίησαν την ανάλογη αμφίεση, με το «διογκωμένο» μέτωπο και τη μαύρη μακριά χαίτη.
Οι νεόνυμφοι πρόκειται να περάσουν το μήνα του μέλιτος στη χώρα, όπου για πρώτη φορά θα εμφανιστούν και οι πέντε διοικητές του Star Trek μαζί επί σκηνής!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου