31.10.12

Προωθούν γυναίκες στην πορνεία μέσω site !

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστων δραστών, οι οποίοι προωθούν γυναίκες στην πορνεία, μέσω ηλεκτρονικής ιστοσελίδας.

Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου εντόπισαν ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, που λειτουργεί ως γραφείο για ερωτικά ραντεβού αλλοδαπών γυναικών με πελάτες, έναντι χρηματικής αμοιβής. Στην ιστοσελίδα υπάρχουν δημοσιευμένες φωτογραφίες γυναικών και τηλεφωνικοί αριθμοί για το κλείσιμο ραντεβού.

Αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, προσποιούμενος τον «πελάτη», κανόνισε ερωτικό ραντεβού, μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, με 19χρονη αλλοδαπή, υπήκοο Ρουμανίας, έναντι του χρηματικού ποσού των διακοσίων ευρώ. Στο ραντεβού που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το μεσημέρι, σε ξενοδοχείο του Βόλου, ο αστυνομικός παρέδωσε στην 19χρονη το χρηματικό ποσό, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Με την παραλαβή του ποσού από τη 19χρονη παρενέβησαν αστυνομικοί, οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή της και κατέσχεσαν:

· το χρηματικό ποσό των διακοσίων ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα
· το χρηματικό ποσό των 325 ευρώ, ως προερχόμενο από το αδίκημα της πορνείας
· δύο (2) κινητά τηλέφωνα με κάρτες SIM και
· ένα (1) net book.

Σε βάρος της 19χρονης αλλοδαπής υποβλήθηκε μήνυση, ενώ κρατείται προκειμένου να εφαρμοστεί το μέτρο της Διοικητικής Επιστροφής.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου