13.11.12

Αστυνομικοί σε μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών -15 προσαγωγές !

ΕΚΑΝΕ... ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΤΗΣ ΕΥΠ !
Tρεις αστυνομικοί από το Λασίθι και το Ηράκλειο, ο ένας μάλιστα ανώτερος αξιωματικός, έχουν προσαχθεί μαζί με άλλα 15 άτομα στο μέγαρο της Αστυνομίας και ανακρίνονται στο... πλαίσιο μεγάλης επιχείρησης για την εξάρθρωση οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης όπλων και ναρκωτικών!
  Ο ένας, ο οποίος μάλιστα συνελήφθη είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λασιθίου και η γνωστοποίηση του ονόματος του θα προκαλέσει πάταγο στο Νομό της Ανατολικής Κρήτης.
Μεταξύ των προσαχθέντων είναι Έλληνες μέλη γνωστών οικογενειών της Κρήτης, αλλά και αλλοδαποί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιχείρηση η οποία βρίσκεται από το πρωί σε εξέλιξη οδηγεί στην εξάρθρωση δυο συμμοριών που συνεργάζονταν σε υποθέσεις χασισοκαλλιεργειών και αγοραπωλησίας οπλισμού στο ορεινό Ρέθυμνο, αλλά και το Λασίθι και το Ηράκλειο.

Oι προσαχθέντες είχαν διαφορετικό βαθμό συμμετοχής, αλλά οι τηλεφωνικές επικοινωνίες τους είχαν αρχίσει να καταγράφονται από το περιβόητο «βαλιτσάκι» της ΕΥΠ στις αρχές του καλοκαιριού, όταν οι αστυνομικοί ανακάλυψαν σε χασισοφυτείες ίχνη που οδηγούσαν στην αποκάλυψη της ταυτότητάς τους.protothema.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου