15.11.12

Αθλήτρια - άνδρας.... κατηγορείται για βιασμό!

Για βιασμό μιας γυναίκας κατηγορείται αθλήτρια του στίβου από την Ινδία.
Ο λόγος για την Πίνκι Πραμάνικ, η οποία είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα της σκυταλοδρομίας στους Ασιατικούς Αγώνες το 2006. 
Το περίεργο της συγκεκριμένης υπόθεσης είναι πως οι έρευνες των Αρχών της χώρας οδήγησαν στο συμπέρασμα πως ο Πραμάνικ είναι...άντρας.
Το γεγονός αυτό φαίνεται να διαπιστώθηκε κατά την εξέταση της αθλήτριας από οκταμελές ιατρικό συμβούλιο, το οποίο παρέδωσε το πόρισμά του στις Αρχές.
Η Πραμάνικ αρνήθηκε τις κατηγορίες κάνοντας λόγο για τεράστια συνωμοσία και σύμφωνα με την τηλεόραση του Νέου Δελχί τόνισε πως παρά τους ισχυρισμούς της αστυνομίας η ιατρική έκθεση ανέφερε πως ήταν αδύνατον να διαπράξει βιασμό.
Η Πραμάνικ ισχυρίζεται πως το ιατρικό συμβούλιο της τόνισε πως είχε συμπτώματα υψηλών ανδρικών ορμονών εξαιτίας των φαρμάκων που έπαιρνε κατά τη διάρκεια της αθλητικής της καριέρας. Η υπόθεση θυμίζει αρκετά την περίπτωση της Παγκόσμια Πρωταθλήτριας στα 800 μέτρα, Κάστερ Σεμένια, η οποία αποβλήθηκε από κάθε διοργάνωση για σχεδόν έναν χρόνο μετά τις κατηγορίες ότι ήταν άνδρας.Pamesports.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου