13.11.12

Μπάμπης Βακαλόπουλος: "Μας κουράσατε κ. Βουδούρη"

Δηλωση του Μπάμπη Βακαλόπουλου μέλους της Κ.Ε της ΔΗΜΑΡ και Γραμματέα Πελοποννήσου
"το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν προλαβαίνω να παρακολουθώ τον κον Βουδούρη
απο τις αλεπάλληλες συνεντεύξεις του στα ΜΜΕ (αλήθεια το ίδιο δεν έκανε και οταν ηταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ)
....που όλες το μόνο κοινό που έχουν είναι κριτική στη ΔΗΜΑΡ, μια κριτική που έχει ξεπεράσει τα όρια της κομματικής δεοντολογίας....μια κριτική που σκοπό έχει την μόνιμη παρουσία του στα ΜΜΕ ...
Κύριε Βουδούρη να σας θυμήσω οτι είσαστε απο αυτούς που δεσανε χειροποδαρα την χώρα μας στο μνημόνιο.. αφού είσατε απο αυτούς που ψηφίσανε το 1 μνημόνιο.....και το μεσοπρόθεσμο (θυμάσθε την εκδήλωση που διοργανώσατε πέρυσι στην Καλαμάτα με τον Κον Στουρνάρα και την κα Παπαδάκη για να ενισχύσετε την θέση σας για το μνημόνιο?)
Κύριε Βουδούρη
Η ΔΗΜΑΡ εχει οργανα εκλεγμενα απο το συνέδριο της........γιαυτό το λόγο πρέπει να σεβόσαστε τις συλλογικές της αποφάσεις..( στο ΠΑΣΟΚ δεν με νοιάζει τι κανατε!!)
Τέλος να σας θυμήσω οτι στην τελευτάια συνεδρίαη της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ στις 5-11-2012 (αν θυμάμαι καλά έισαστε ο 2ος ομιλητής) οτι ξεκινήσατε την ομιλία σας με το εξής
 "Συμφωνώ με την εισήγηση του συντροφου Κουβέλη" και πως μέσα σε 2 μέρες αλλάξατε άποψη?....μήπως για να μπορείτε πάλι να έχετε πρόσβαση στα ΜΜΕ?!..
Έλεος πιά......αποφασίστε για το μέλλον σας ......γιατι δεν μπορούμε άλλο να σας παρακαλουθήσουμε......μας κουράσατε...."

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου