15.11.12

ΤΣΑΚΩΝΑ –Έχουν «κότσια » Μαργέλης και Μαντάς !


Γράφει ο Μεσσήνιος
ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ !
Εκφράζοντας το αίσθημα οργής για την κοροϊδία της Τσακώνας  ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας  Κ.Μαργέλης  μπήκε μπροστάρης στον Αγώνα για το σπάσιμο της οδικής απομόνωσης της Μεσσηνίας  με την παράδοση στην κυκλοφορία της Τσακώνας, συνεπικουρούμενος από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας Περικλή Μαντά .
ΟΙ αντιδράσεις Μαργέλη – Μαντά ανάγκασαν  τον αρμόδιο υφυπουργό Καλογιάννη να δώσει σήμερα το μεσημέρι έκτακτη συνέντευξη τύπου για την πολύπαθη Τσακώνα .
Από την άλλη πλευρά η Μεσσηνιακή πολιτική ηγεσία σφυρίζει αδιάφορα !
Οι βουλευτές της Ν.Δ περιμένουν …γραμμή ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δ.Κουκούτσης ασχολείται με τους ….νεκρούς του Πολυτεχνείου και κανένα πακιστανό στα Φανάρια της Καλαμάτας  ,ο Βουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ θανάσης Πετράκος ασχολείται με την ….κόρη Χριστοφιλοπούλου  και τον ...Μπουγά , ενώ Τατούλης – Νικολάκου -Αλευράς και Νίκας μοιράζουν …ευχολόγια και  «καρφάκια» .
Είμαστε   βέβαιοι ότι αυτά τα μικροπολιτικά παιχνιδάκια  των τελευταίων 50 χρόνων που συνεχίζονται αδιάκοπα έως τις ημέρες μας έφθασαν την Μεσσηνία να θεωρείται για χρόνια …παραμεθόριος περιοχή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου