13.11.12

ΜΕΣΣΗΝΙΑ - ΝΙΚΑΣ κατά Περιφέρειας και Δικαιοσύνης !

 ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ...ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΑ-ΤΣΑΚΩΝΑ ....ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ  Η ΒΟΥΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !
Αιχμηρός ήταν ο δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και ειδικότερα για το γεγονός ότι δεν φρόντισε έγκαιρα να φωτίσει τον κόμβο κοντά στο αεροδρόμιο, εκεί όπου βγαίνει ο κλάδος προς Μεσσήνη του αυτοκινητόδρομου Αλλαγής-Καλαμάτας.
«Πολύ με στενοχωρεί το γεγονός ότι ο κλάδος έχει κατασκευαστεί τόσο καιρό αλλά ο κόμβος δεν έχει φωτιστεί ακόμη», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κ. Νίκας, προσθέτοντας ότι «η Περιφέρεια δεν είχε καμία ευθύνη για το δρόμο.
Η μόνη της αρμοδιότητα ήταν να φωτίσει τον κόμβο. Τρεις μήνες τώρα μία αρμοδιοτιτούλα είχε… Δεν μας τιμάει η καθυστέρηση». Επιπλέον δε δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα ατυχήματα που γίνονται στο συγκεκριμένο σημείο, λόγω της μη ύπαρξης φωτισμού και των άλλων προβλημάτων που υπάρχουν στον κόμβο.
Ο δήμαρχος αναφέρθηκε και στις αρνητικές εξελίξεις, από το Ελεγκτικό Συνέδριο, που δεν ενέκρινε τη συμπληρωματική σύμβαση για την προσωρινή παράκαμψη του σημείου όπου θα κατασκευαστεί η μεγάλη γέφυρα του δρόμου Παραδεισίων-Τσακώνας. Με τη συγκεκριμένη παράκαμψη ο δρόμος θα μπορούσε να δοθεί άμεσα στην κυκλοφορία.
Ο κ. Νίκας άφησε αιχμές για τη δικαιοσύνη, σημειώνοντας ότι καθυστερεί έργα τα οποία συνδέονται άμεσα με την ανάπτυξη. «Θα τους φάει η βουή του κόσμου» σχολίασε χαρακτηριστικά.Στ.Μ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου