3.11.12

Τά πήρε η Μενεγάκη ...«Μην τα κοιτάς ρε Σταύρο! Αν δεν σκύψω πώς θα πιάσω το μικρόφωνο;»

Το συγκεκριμένο θηλυκό δεν είναι το κομψότερο ούτε το πιο εκλεπτυσμένο που έχει υπάρξει. Δεν πρόκειται ποτέ να σε εκπλήξει με τη λεπτότητα των τρόπων της και τη γοητευτική ντροπαλοσύνη της, γιατί πολύ απλά τέτοιες αρετές δεν φαίνεται να διαθέτει. Ε και; Νοιάζεται κανείς;
Μία ταλάντωση αυτού του εμβληματικού στήθους αρκεί για να προκαλέσει απανωτές ρεύσεις. Ένας κλυδωνισμός των μεριών της μοιάζει με μαστιγιά στον αμφιβληστροειδή. Η βαριά επιμελώς ανέμελη κίνησή της στο πλατό μεταφράζεται σε ηδονική χλαπαταγή. Τα χείλη και τα μάγουλά της, η πλούσια σάρκα της, γεννούν ανεξέλεγκτες τάσεις ερωτικού κανιβαλισμού.
Θες να τη φας, να τη ρουφήξεις, να τη ζουλήξεις, να..., να..., να..., να... Οι λέξεις δεν αρκούν. Είναι λίγες για να εκφράσουν το μέγεθος, τον όγκο, την κλίμακα, την ένταση του σεξουαλισμού που αποπνέει αυτή η γυναίκα.
Εκεί, όμως, που επιδεικνύει σε όλο της το μεγαλείο την ικανότητά της να σου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι είναι όταν μιλάει και κυρίως όταν υπαινίσσεται. Φράσεις βέλη που καρφώνονται στο κέντρο της επιθυμίας, προκαλώντας στα διεγερμένα μέλη σου συσπάσεις.
Μπορεί να της καταλογίσει κανείς όλα τα κακά του κόσμου, με πρώτο και καλύτερο ότι αντιπροσωπεύει τις πλέον ανάξιες λόγου όψεις της νεοελληνικής κουλτούρας που οδήγησαν αυτό το λαό στην επαχθή κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
Αν όμως έπρεπε να επιλέξει με ποια θα ήθελε να ναυαγήσει σε ένα ερημικό τροπικό νησί για το υπόλοιπο της ζωής του, εκείνη θα επέλεγε...
Αυτή η γυναίκα «μυρίζει» κυριολεκτικά από πάνω έως κάτω γυναίκα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου