11.11.12

Σκληρή δικαστική μάχη για το ΝΕΤ Καλαμάτας…!

Τηλεοπτική δικαστική  ”μάχη” μετόχων, με θύματα τους απλήρωτους εργαζόμενους
Τηλεοπτική μάχη μετόχων (της ΝΕΤ Μεσσηνίας) την Πέμπτη στην Καλαμάτα, με θύματα εκ των …προτέρων τους εργαζόμενους, οι οποίοι έχουν μέχρι και σήμερα 20 μηνιάτικα καθυστερούμενα!
Συγκεκριμένα εκδικάζονται στο Πολυμελές οι αγωγές που έχουν “ανταλλάξει” οι ο νυν πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Δ. Δουλιόγλου με τον προ 16μήνου Διευθυντή Νίκο Φλαούνα.
Ο δεύτερος έχει επί πλέον κατηγορήσει τον Βασίλη Κοντόπουλο, ο οποίος φέρεται να έχει πουλήσει μετοχές στον Δουλιόγλου και στον οποίο παρέδωσε την διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού που μέχρι τότε κατείχε ως Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος.
Οι δίκες αυτές (συνεκδικάζονται), θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού θα επεκταθούν σε θέματα φορολογικού ενδιαφέροντος (πόθεν έσχες για όλους, μεταβιβάσεις μετοχών κ.λ.π)
Αξίζει πάντως να αναφερθεί, πως μόνο η πλευρά Φλαούνα έχει καταθέσει προτάσεις δια των Δικηγόρων του, ενώ η πλευρά η πλευρά Δουλιόγλου δεν έχει καταθέσει.
Ο νόμος ορίζει πως οι “προτάσεις” πρέπει να κατατεθούν 20 μέρες πριν την Δίκη.
Φυσικά έχει προκύψει η απεργία των δικηγόρων αλλά αυτό συνέβη εκ των υστέρων.
Αυτό όμως δείχνει πως η πλευρά Δουλιόγλου και Κοντόπουλου, με την μη κατάθεση των “προτάσεων” πιθανόν ήθελε να αποφύγει την δίκη, ρισκάροντας την …ερήμην καταδίκη;
Γεγονός πάντως είναι πως οι εργαζόμενοι είναι τα θύματα της διαμάχης.
Κάποιοι έχουν προχωρήσει σε …επίσχεση εργασίας, ενώ οι υπόλοιποι….ανανεώνουν τα ραντεβού πληρωμής τους με τους Κοντόπουλο- Δουλιόγλου σε καθημερινή βάση !!!.moriasnews.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου