1.11.12

Ο Τσίπρας αδειάζει τον Λαφαζάνη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να ανασυγκροτήσει τη χώρα»

 ΕΡΩΤΗΜΑ  - ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ...ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΣ ;
Σε ουσιαστικό άδειασμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη για τη δήλωσή του «να μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει» προχώρησε ο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, λίγο πριν αναχωρήσει από το Ηράκλειο για να επιστρέψει στην Αθήνα
 Απαντώντας στο σαφές ερώτημα πως σχολιάζετε τη δήλωση του κ. Λαφαζάνη, ο κ. Τσίπρας είπε μεν «δεν έχω ακούσει τη φράση», αλλά δήλωσε κατηγορηματικά: «Είμαστε έτοιμοι να αποκρούσουμε την καταστροφή. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την ευθύνη να ανασυγκροτήσουμε τη χώρα. Πιστεύουμε ότι η άμμος στην κλεψύδρα της κυβέρνησης τελειώνει. Βρίσκονται μπροστά σε κρίσιμες αποφάσεις: Ή θα αλλάξουν στρατηγική, ή θα βρεθούν στην κρίση του λαού».

Λίγο αργότερα, και ενώ το κλίμα της δυσαρέσκειας σεβάρος του ήταν διάχυτο στην Κουμουνδούρου, ακολούθησε και γραπτή ανακοίνωση από τον ίδιο τον κ. Λαφαζάνη ο οποίος προσπάθησε να αντιστρέψει τις εντυπώσεις μιλώντας για αποσπασματική και επιλεκτική απομόνωση μιας φάσης. Απέφυγε όμως και πάλι να πει καθαρά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να κυβερνήσει αλλά αρκέστηκε να επισημάνει ότι «είναι σήμερα πολύ πιο έτοιμος απ’ όλες τις μέχρι πρότινος αξιωματικές αντιπολιτεύσεις για να διαδραματίσει έναν ουσιαστικό κυβερνητικό ρόλο σε μια από τις πιο δύσκολες ιστορικές στιγμές για τη χώρα μας».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου