15.11.12

Ξαφνικά... αλλάζουν όλοι οι διοικητές των Νοσοκομείων !

 ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ...ΕΧΟΥΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ !
Σε αλλαγές προσώπων αναμένεται να προχωρήσει άμεσα η ηγεσία του υπουργείου Υγείας στις διοικήσεις των νοσοκομείων αλλά και κάποιων οργανισμών και ήδη το μπλοκ με τα ονόματα έχει πάρει φωτιά...
 
Το τελευταίο διάστημα στην οδό Αριστοτέλους στα κεντρικά κτίρια του υπουργείου Υγείας, καταγράφονται απρόσμενες επισκέψεις πρώην στελεχών του τομέα της Υγείας. Είναι οι πολλοί...ενδιαφερόμενοι που σπεύδουν να δηλώσουν την παρουσία τους για ενδεχόμενη ..."στελεχοποίησή" τους.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες το επιτελείο του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου έχει αρχίσει ήδη να σημειώνει και να διαγράφει ταυτόχρονα ονόματα υποψηφίων.
Βασικό κριτήριο θα είναι η αποτελεσματικότητα των νυν διοικητών των νοσοκομείων αλλά φυσικά ρόλο θα παίξουν και οι κομματικές γνωριμίες.

Στο ίδιο πλαίσιο εξετάζεται και η αντικατάσταση προέδρων μεγάλων οργανισμών κατόπιν συμφωνίας βεβαίως με το Μέγαρο Μαξίμου εξαιτίας της συμπόρευσης τριών κομμάτων στην κυβέρνηση.
Οι πιέσεις φυσικά αυτό το διάστημα δίνουν και παίρνουν τόσο από αυτούς που θέλουν να παραμείνουν όσο και από εκείνους που θέλουν να μπούνε στο σύστημα.

Πάντως όλα δείχνουν πως οι όποιες αλλαγές θα γίνουν μέσα στο Δεκέμβριο, εξού και πολλοί κάθονται ήδη σε ...αναμμένα κάρβουνα!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου