3.11.12

Τρανσέξουαλ απειλεί τον πρώην... με εισβολή στον γάμο του!

Σε «ροντέο» ενδέχεται να μετατραπεί ο επικείμενος γάμος του γιου, πολύ γνωστού Αχαιού!...
Και μάλιστα, εξ αιτίας της πρώην ερωμένης του γαμπρού, που απειλεί ότι θα προβεί σε «ροζ» αποκαλύψεις μέσα στην εκκλησία, κατά τη διάρκεια του μυστηρίου!
Το θέμα έρχεται από παλιά, όταν οι δύο νέοι διατηρούσαν ερωτική σχέση, η οποία αν και φαινομενικά ήταν συνηθισμένη, στην πραγματικότητα, κάθε άλλο παρά ως τέτοια θα μπορούσε να καταγραφεί.
Και αυτό, γιατί κάποιοι έλεγαν πως η γυναίκα ήταν άνδρας και είχε κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλλου! Το αποτέλεσμα της εγχείρησης ήταν όμως τόσο εντυπωσιακό, που παρά το γεγονός ότι οι δύο νέοι είχαν ολοκληρωμένες σχέσεις, ο γιος του πρώην αιρετού, δεν είχε καταλάβει το παραμικρό για την πραγματική ταυτότητα της παρτενέρ του!
ΤΟ ΥΠΟΨΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ
Όμως στον γνωστό Αχαιό και πατέρα του νεαρού είχαν μπει ψύλλοι στα αυτιά του, καθώς είχε γίνει και αποδέκτης σχετικών πληροφοριών. Έτσι πίεσε και τελικά υποχρέωσε την κοπέλα, να υποβληθεί σε γυναικολογικές εξετάσεις, προκειμένου να πιστοποιηθεί το φύλλο της. Πλην όμως όπως λέγεται, η τρανσέξουαλ, είχε καταφέρει να προσκομίσει παραχαραγμένες εξετάσεις άλλης κοπέλας και έτσι να ρίξει στάχτη στα μάτια του πρώην αιρετού και του γιου του.
«ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ» ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΝΑΟ
Και ενώ η παράξενη αυτή σχέση, έχει λάβει τέλος εδώ και κάποια χρόνια, φαίνεται ότι η νεαρή, δεν έχει ξεχάσει τον πρώην αγαπημένο της.
Έτσι, έχει διαμηνύσει στο φιλικό της περιβάλλον, ότι στον επικείμενο γάμο του πρώην της, θα εισβάλλει στον Ιερό Ναό και θα αποκαλύψει ενώπιον ιερέων και καλεσμένων, την πραγματική της ταυτότητα! Και μάλιστα, πετώντας μέσα στην εκκλησία, τα σχετικά αποδεικτικά χαρτιά!newsbomb.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου