24.11.12

Η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα είναι παρούσα στις διεκδικήσεις για τη Μεσσηνία !

Η Νέα Δημοκρατία και τα στελέχη της σε όλο το νομό, αγωνίζονται εδώ και δεκαετίες, διεκδικώντας τα μέγιστα για τους πολίτες και τον Τόπο μας γενικότερα.
Ο μεσσήνιος Πρωθυπουργός της Χώρας μας, ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν έχει την ανάγκη εκπροσώπησης από κανέναν, τους τελευταίους πέντε μήνες έχει αποδείξει με τις προσωπικές του παρεμβάσεις, ότι τα ζητήματα της Μεσσηνίας είναι στην κορυφή των προτεραιοτήτων του. Με υπαρκτό τον κίνδυνο να κατηγορηθεί για μεροληψία την δύσκολη περίοδο που διανύει η Πατρίδα μας. Κι απορούμε πραγματικά, πώς κάποιοι που μας κατηγορούν ως κοντόφθαλμους, δεν μπορούν να δουν το αυτονόητο. Ή μάλλον, δεν θέλουν καλύτερα να το δουν.
Όσον αφορά το «ψητό» της εξουσίας, μάλλον το έχουν μυριστεί όψιμα αυτοί, που λαϊκίστικα κι επενδύοντας στον πόνο και στην απόγνωση του έλληνα πολίτη, υποσχέθηκαν τα πάντα στις πρόσφατες εκλογές και νομίζουν ακόμα και σήμερα ότι μπορούν να καπηλεύονται τους αγώνες και τις διεκδικήσεις όλων των φορέων του νομού μας.
Ας τους θυμήσουμε λοιπόν, πως τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά έργα και διεκδικήσεις ετών, σχεδιάστηκαν και μπήκαν σε τροχιά υλοποίησης από κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας. Ο δρόμος Τρίπολη – Καλαμάτα, η ενσωμάτωση της Μεσσηνίας στην Ολυμπία Οδό, το στρατόπεδο, το εφετείο, το φιλιατρινό φράγμα, είναι ένα μικρό δείγμα όσων πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια.
Άραγε με ποιανού διεκδίκηση υλοποιήθηκαν όλα τα παραπάνω;
Σήμερα όμως διανύουμε μια δύσκολη περίοδο. Και παρόλη τη ρευστότητα που επικρατεί σε ολόκληρη την επικράτεια, εμείς στη Μεσσηνία, έχουμε την πολυτέλεια όχι μόνο να διατηρούμε τα κεκτημένα αλλά και να διεκδικούμε ακόμα περισσότερα. Και αυτό το οφείλουμε στον μεσσήνιο Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και στην Κυβέρνηση της χώρας, όσο κι αν η αντιπολίτευση και οι εκφραστές της στη Μεσσηνία προσπαθούν να απαξιώσουν τα πάντα.
Η Νέα Δημοκρατία και τα στελέχη της θα συνεχίσουν να δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους για τα μεγάλα αναπτυξιακά ζητήματα του νομού αλλά και για τα μικρά ζητήματα της καθημερινότητας των πολιτών. Έχουμε τιμήσει την ψήφο τους γι αυτό και οι μεσσηνίοι μας έχουν εμπιστοσύνη.

Κλείνοντας κι έπειτα από όλα τα παραπάνω, εκτιμούμε πως το σημερινό δημοσίευμα περί αποχής της ΝΔ από τις διεκδικήσεις του νομού μας, είναι τουλάχιστον άστοχο.



Περικλής Μαντάς
Πρόεδρος
ΝΟ.Δ.Ε. Μεσσηνίας

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου