16.11.12

Ο ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΣΑΚΩΝΑ-Να ανοίξει ο δρόμος με την ευθύνη των πολιτικών αυτοδιοικητικών παραγόντων του τόπου.

Ο Πετράκος αναλαμβάνει πρωτοβουλία ενώ οι άλλοι... περιμένουν ακόμη τις "βούλες" και τις υπογραφές....
ΔΗΛΩΣΗ
ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Η σημερινή συνέντευξη του αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης και Υποδομών κ. Καλογιάννη πρέπει να ενεργοποιήσει πολιτικούς παράγοντες, Αυτοδιοίκηση και φορείς της Μεσσηνίας για να απαιτήσουμε «ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ».
Η κυβέρνηση έχει τη βασική ευθύνη για την αρνητική εξέλιξη με την απόφαση του ελεγκτικού συνεδρίου για το Παραδείσια – Τσακώνα η οποία αναβάλλει την παράδοση του δρόμου με την έτοιμη παράκαμψη, στην καλύτερη περίπτωση για 1μίση μήνα.

Είναι ντροπή μετά από 10 χρόνια μετά την κατάρρευση του δρόμου Παραδείσια –Τσακώνα να συνεχίζουμε να κυκλοφορούμε από τις στροφές της Τσακώνας.
Η λύση είναι μία.
 Να αναλάβει όλες τις ευθύνες η κυβέρνηση και να δοθεί ΤΩΡΑ στην κυκλοφορία ο δρόμος, διότι τις παραλείψεις και τα λάθη των κυβερνητικών παραγόντων δεν μπορούν να συνεχίζουν να τα πληρώνουν οι Μεσσήνιοι πολίτες. 
Αν δεν το πράξει η κυβέρνηση ένας δρόμος υπάρχει. Να ανοίξει ο δρόμος με την ευθύνη των πολιτικών και αυτοδιοικητικών παραγόντων του τόπου. 
Για το σκοπό αυτό, θα αναλάβω αύριο πρωτοβουλία να συναντηθώ με τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας και τον Δήμαρχο Καλαμάτας για να υπάρξει απόφαση για συντονισμό των απαραίτητων ενεργειών.
Τα κακά μαντάτα για την Μεσσηνία συνεχίζονται και στο δεύτερο σκέλος της συνέντευξης του κ. Καλογιάννη όπου ουσιαστικά επιβεβαιώνει ότι η Ολυμπία Οδός δεν θα φτάσει ποτέ στην Μεσσηνία.
Επιβάλλεται αύριο κιόλας ο Δήμαρχος Καλαμάτας και ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας να συγκαλέσουν ευρεία σύσκεψη καλώντας τους βουλευτές, τα δημοτικά συμβούλια και όλους τους φορείς της Μεσσηνίας για να συγκροτηθεί ένα Παμεσσηνιακό μέτωπο διεκδίκησης για να απαιτήσουμε όλοι μαζί, η Ολυμπία Οδός να φτάσει στην Τσακώνα.
Θανάσης Πετράκος
Βουλευτής Μεσσηνίας
ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου